Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CD-ROM jupsib

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD-ROM jupsib

mu samsungi 52x rom ei loe cd'sid !!
    ise on sleiv, masterix on rw
    DMA on peal, samuti ka autorun
    ilma DMA'ta ka ei loe
    proovisin ka draivereid installida, ei midagi???
    Eile tegin väikse katse, panin pirukasse muna,
    maitse oli nagu oleks pirukasse pandud muna!

kas BIOS seda seadet tunnistab/näeb? Või on asi ainult windoozas?

Comment

BIOS tunnistab kyll

Comment

Kas windooza seadet näeb ja pöördub tema poole kui ikoonile klikkida? Kas ei loeta suvalist plaati või aniult osasid, nt. ise kirjutatuid? Esimesel juhul on vist optika tolmune/ära kulunud.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

äi loe mingisuguseid plaate. mingi dioodi vilgatus käib kyll kui pyyan avada aga läätse tegin kah puhtaks???

Comment

Kui asi samsungis siis seal on laserpea tigu paigast ära. Ei saa 0 rada kätte.Üritab liiga tsentri lähedalt lugeda Ma olen nii teinud, et lahtiselt käima pannud ja siis pliiatsiga seda pead vastavas suunas kaasa aidanud.(teine kord juba loeb ise) Kusjuures aitab ka peakôlge trumli poole mingi 1-2 mm tüki panemine. Muidu käib see pea kolksuga vastu trumlit.
            Kahele niimoodi hinge sisse saanud. Niikauaks kuni uuesti jupsima hakkavad siis protseduuri korrata. Aga muidu see rom prügikasti vôi cd seadme heitevôistlusele
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Hmm... ??? mul kah vigane cd rom vedelemas. Peaks seda meetodit proovima. Kuigi ei usu eriti, et pliiatsiga pea paika nihutad. Seal ikka vaja täpsemat riista. CD plaadil ju infospiraali keerudude vahe 1,6 mikronit

Comment

Hmm... ??? mul kah vigane cd rom vedelemas. Peaks seda meetodit proovima. Kuigi ei usu eriti, et pliiatsiga pea paika nihutad. Seal ikka vaja täpsemat riista. CD plaadil ju infospiraali keerudude vahe 1,6 mikronit
                Asi selles, et laser liigub ju magnetiga pea sees igale poole ja isegi mitu millimeetrit.Ma ise oletan veel,et mingi hammasratas on ühe/kahe hamba vôrra nihkunud..
                Proovi
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

heh korda sain ... lõpux

Comment

Working...
                  X