Et kas keegi teab programmi millega saab lool sõnad ära võtta et ainult se tümm on?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Program
Collapse
X
-
Vs: Program
Theanswer luges mu mõtteid vist.
Üks variant veel
http://www.google.com/search?hl=en&s...+music&spell=1
Aga jah lihtne see pole kahjuks. Tulemusedki pole alati ideaalsed, kui üldse mingitest tulemustest rääkida saab.
Comment
-
Proovisin hetkel Blaze audio ripeditburn trialiga.
Nu see tulemus on ikka väga saast.
Proovisin looga:
Black Rokit-Ma Pole Majaline Teie Peres
Heli nagu ujuks vms.
Mingi sosin ikkagi on, midagi nagu krabiseb jne.
Tulemuseks väga halb kvaliteet. Terve lugu rikutud lihtsalt.
Lootusetu üritus ma arvan.
Enam ei viici proovidagi.
Mis ma tahan öelda on see et sa võid ju vokaalid eemaldada aga terve loo helikvaliteet kannatab selle all.viimati muutis kasutaja Elektrik; 02 m 2007, 14:57.
Comment
-
Üks võimalusi, et muusikapala kvaliteet ei kahaneks vokaali väljafiltreerimise tagajärjel on lasta oma lemmik "tümm" mõnel tuttaval rokkbändil stuudios sissemängida ilma vokaalita. Kui selliseid tutvusi/võimalusi pole, tuleb tavapäraseid lugusid edasi kuulata.
Pakkusin sellist varjanti, kuna ise olen sellisel viisil vajaminevaid lugusid lasknud eritellimusel sissemängida. Nimelt on mul ühe väiksema bändiga (nime ei nimeta) oma stuudio koos sisseseade ja aparatuuriga olemas ning seega pappi välja köhima ei pea. Korraliku trummi- ja mikrikomplektiga saab ikka teha kuramuse head "tümmi".
Comment
-
Võtke Cool Edit Pro 2 . Pole kyl tasuta aga 60 päeva kasutada.
Tahab oskusi aga keera mis iganes asi kokku, võid ka taustas rääkiva hääle välja tuua.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
Comment