Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Winamp-i helitugevus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Winamp-i helitugevus

Probleem on siis selline, et kui winampi volumet muuta, siis muutub tegelikult kogu arvuti wave volume ja ei väe võimalust, kuidas muusikat ja muid helisi üksteise suhtes sättida.

Vs: Winamp-i helitugevus

Vot ma ei oskagi kohe midagi öelda, mull seda asja ei ole, tavaliselt on süüdi Media Player, mis muudab kogu aervuti heli, kuid Winampil peaks ikka eraldi muutma, arvatavasti on sul confis miskit mättas.

Comment

Kasutan juba palju aastaid moodust kus kõik Volume Contol nupud peale mikri on põhjas.
      Helitugevust muudan parajaks eraldi võimendil ja erinevate pleieritega suuremat helitugevuse kruvimist ei ole. Ka Skype heli on kruvimata OK.

Kunagi olin ka hädas, sest kui ühe mängija sain enda arust parajaks, siis teine kippus ehmatama, kruti nii et higine.

NB!
      Mõnede helikaartide puhul see asi (nupud põhjas) ei pidavat toimima, tekkivat moonutused! Aastaid tagasi oli siin foorumis sellest juttu.

Comment

Winamp Preferences, plugins--output, directsound output--configure, Device on primary sound driver mitte wave?
        Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
        Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Winambi eri versioonidel minu arust asi erinev. Proovi uuemat winampi.

Comment

Esmalt postitatud jyrs poolt
            Winamp Preferences, plugins--output, directsound output--configure, Device on primary sound driver mitte wave?
            Seal on jah primary sound driver, aga muidu leidsin sellise võimaluse, et equalizeris on preamp volume varjant kah. Pole just kõige mugavam, aga häda korral käib küll.

Katsetasin natuke väljundi seadistusi, võtsin pluginites waveOut-is volume control linnukese ära ja töötab. Muutsin igast muid asju kah aga arvatavasti see mõjus
            viimati muutis kasutaja virx5; 08 September 2007, 12:15.

Comment

Esmalt postitatud virx5 poolt
              Seal on jah primary sound driver, aga muidu leidsin sellise võimaluse, et equalizeris on preamp volume varjant kah. Pole just kõige mugavam, aga häda korral käib küll.

Katsetasin natuke väljundi seadistusi, võtsin pluginites waveOut-is volume control linnukese ära ja töötab. Muutsin igast muid asju kah aga arvatavasti see mõjus
              mul küll selline variant ei tööta. ilmselt muutsid siis ikkagi midagi muud ära...

Comment

Working...
              X