Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mälu sobivus...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mälu sobivus...

Tellisin ära sellise mälu A-DATA 1GB DDRAM (8C-64Mx8) PC3200 CL3
    Vanad on mul sellised 256 MB PC3200 DDR SDRAM 200MHz

Kuna mul on ainult 2 slotti emaplaadil siis kui ma kasutan seda uut 1gb 1 slotis ja teise slotti panen oma vana 256mb kas see jääb siis uut pidurdama?
    --> Minu Tehingud .. <--

Vs: Mälu sobivus...

Mõtle veidi loogiliselt.
    Kui Sul on masinas 2 eri kiirusega mälu, siis uus mälu (ehk see kiirem) hakkab tööle vana mälu kiirusega.

Kui vana on 200MHz siis hakkab uus kah selle kiirusega töötama.
    Teistpidi lihtsalt ei ole võimalik (et paned 200MHz mälu mingi 300-ga jooksma).

Või vaidleb keegi vastu?

Comment

Vastu ei vaidle Elektriku väitele, kuna nii see asi peakski käima. Arvestama peab veel sellega, et kui emaplaadil on dual channel DDR tugi olemas, siis erineva kiiruste ja tüübiga mälud 64-bit`i süsteemina tööle ei hakka. Seda efekti saab vaid siis aktiviseerida kui kasutatakse ühesuguse mälu suurusega ja soovitavalt sama tootja toodankut. Kui 1 GB mälumahtu jääb väheks siis osta teine samasugune isend veel juurde.

Comment

No seep&#228;rast ma k&#252;sisingi,et ma kahtlesin,et kas ikka saab.
        Aga kuna mulle teises foorumis &#246;eldi,et k&#245;ik on OK ja v&#245;ib k&#252;ll siis ma otsustasin ka siia posti panna..
        Nii,et ei saa siis...

Veel,et kui everestiga memory speedi vaadata,siis kas ta n&#228;itab real v&#245;i effective speedi? Ja kui neti poes m&#252;&#252;akse ramme,siis kumb sinna m&#228;rgitud on?
        --> Minu Tehingud .. <--

Comment

Esmalt postitatud Ahf poolt
          No seepärast ma küsisingi,et ma kahtlesin,et kas ikka saab.
          Aga kuna mulle teises foorumis öeldi,et kõik on OK ja võib küll siis ma otsustasin ka siia posti panna..
          Nii,et ei saa siis...

Veel,et kui everestiga memory speedi vaadata,siis kas ta näitab real või effective speedi? Ja kui neti poes müüakse ramme,siis kumb sinna märgitud on?
          Need mälud on ühekiirusega(200mhz), isegi see vanem võib kiirem olla(kui cl on 2,5 või 2). Erineva mälu mahuga, dualis ei toimi! Aa muidu peaksid ilusti tööle saama, kui just emaplaat pole liiga vana uute 1GB mälude jaoks.
          Everesti mälu testiga näed, mis kiirusega parasjagu töötavad! Mõjalt aga tootjat, mb, mhz ja cl suhet millega nad on mõeldud norm. töötama.

Comment

Working...
          X