Peale kasti ülevärvimist ja uuesti kokkupanemist ei lähe kast enam korralikult käima. Käivitades HDD tuli põleb, vendid urisevad, kõlar ei piiksu (aga siiski töötab, testisin ajutiselt RAMi eemaldades). Otsingud pole kuhugi juhatanud. Nõu palun.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kast ei käivitu
Collapse
X
-
Vs: Kast ei käivitu
Hee, kast ei tööta juba nädal aega (ja mis sa arvad mis ma vahepeal teinud olen). Niiet, vaatame aga edasi.
Praegu suht minimalistika. Videokaart, prose, rämm, toide. Videokaart on kindlalt OK sest teisega ka ei läinud. RAMi suremises ka kahtlen. Toiteplokk, kui see läbi läheks, kas ta siis üldse teeks midagi? (on läinud. Mõlemal arvutil nende noorusajal)
Comment
-
Teise toiteplokiga oled proovinud?
Kui toide kindlalt korras (katseta, ära arva), siis
tundukse mälu viga olevat. Sellist viga on kole
raske kaudselt diagnoosida, oleks, et lambist juhtunud
kuid see inimtegevuse tagajärjel.
Katsu ükshaaval kuskil töötavas komplektis,
kui on võtta muidugi, kõik jupid ära proovida eraldi.
Ilma kõvakettata oled proovinud?
Teinekord on endal juhtunud, et peab paar korda
videokaarti agp pessa sättima, et pilt ette tuleks.Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!
Comment
-
Kõvakettata ta nüüd ju praegu ongi (minimalistika, nagu ütlesin). Enivei, vist on probleem leitud. Nimelt ma ei taibanud küsida mis on sittade kondekate sündroomid. Pikemat aega juba õrnalt ajavad midagi välja aga kuna töötas, siis ei uurind väga. Kui saan kondekad vahetatud ja ikka ei tööta, TULEN MA VEEL TAGASI!
Comment
Comment