Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

hädasti abi vaja seoses KÕU neti jagamisega.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

hädasti abi vaja seoses KÕU neti jagamisega.

Mure siis selline,et tuttaval on kodus internet(kõu).Tal see lauaarvuti süsteem,st lykkad võrgujuthme lauakale sappa ja nett olemas.Ta aga soovis endale nagu maja peale wifit saada seal läbi kõu.Mul endal kodus selline systeem,et wifi pulgaga jagan laptoppi netti.Soovitasin siis tuttaval samamoodi toimida(odavaim lahendus).Ostiski siis wifi pulga ära ja kui ma seal yritasin kõu netti "internet connection sharing" alt jagama panna andis asi mulle järgmise nn errori "Interneti-ühenduse ühiskasutuse lubamisel ilmnes tõrge. Internet Connection Sharing cannot be enabled.A LAN connection is already configured with the IP address that s required for automatic ip addressing." Ma ei saanud sellest errorist täpselt aru,et mida ma nyyd tegema peaksin,kui tahaksin seda kõu-d edasi jagada.Oleks tänulik,kui keegi aitaks,sest tuttav suht närvis,et pidi 450 eek magama panema ja nyyd võibolla ei saagi netti jagatud.Niisiis aidake hädas...
    otsija

Vs: hädasti abi vaja seoses KÕU neti jagamisega.

targem oleks olnud selle pulga asemel miski vifi ruuter osta ...Kõu ruuterisse ja ongi kogu elamine vifit täis ja lisaks saad kaabliga ruuterist lauaarvutisse ka neti vedada.

Comment

Eriliselt teemasse süvenemata tundub, et veateade annab sulle märku IP aadressite konfliktist. Proovi võrku jagada mõne teise privaatse subnetiga.

Comment

Aga sa teed seal midagi teisiti, kui kodus. Peab töötama.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kas siis peaksin wifile käsitsi IP panema.Kas selline asi aitaks midagi??Ja ei tea,kas k-arvutisalong sedasi oleks nõus nn vahetama(kui tööle ei saaks),et annaksin wifi usb tagasi ning maksaks siis vastava summa pappi peale ja soetaks wifi ruuteri??

E: Ei tee midagi teisiti.Ma lihtsalt proovisin esimese asjana kõu-d lihtsalt jagama panna ja viskas kohe selle kirja ette.Ahjaa meenub,et isegi siis viskas ette,kui wifi pulka järelgi polnud..
          otsija

Comment

tegu ongi ip-aadresside konfliktiga. windows tahab jagavale wifi pulgale saada kindlat aadressi (minu meelest oli 192.168.0.1) aga sinul on see juba kasutusel. kui see on määratud võrgukaardile, siis muuda käsitsi ära. keerulisem on olukord siis, kui kõue modem selle peale seadistatuks osutub.

Comment

Working...
            X