ega keegi ei oska öelda kas on üldse võimalik panna kokku praegune 512 mb kaart töötama koos 256 mb ja 128 mb või mingeid erinevaid kombinatsioone ( 512 ja 256 , 256 ja 128 vm ) . porte on kokku neli millest ühes on praegu üks 512 mb kaart . äkki oleks lihtsam osta veel üks 512 mb ja panna need kokku ( niipalju sain aru arvuti käivitudes et ta tahab et ühes nn "jaamas" oleks ühesuurused mis ei pea olema samaruured teises jaamas olevate kaartidega . aga kas nad peavad olema sama tootja samad mudelid mida kokku panna ?? rohkem ei tule pähe küsimusi , tänan .
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ram mälu lisamine
Collapse
X
-
Vs: ram mälu lisamine
asi tuli niimoodi välja et panin mõlemad sisse ja pärast system infis näitas et kokku on 800 millegagi ja at saadaval on pool sellest ( 400 millegagi ) . kui võtsin 128mb-se välja siis näitas kogu mäluks 700 millegagi ja saadavaks pool sellest . kahjuks ma ei vaaanud enne kaartide sisestamist palju mälu saadaval oli . kuna käivitudes ütles musta ekraani taustal et peaks olema ühesugused ja nii .. siis ma pole kindel et ta ikka kasutab neid uusi , peale selle et nende kohalolekut lihtsalt näha on .
Comment
-
nii . vabandust et nii kaua läks ( ma magasin ) . ma panen kõigi kaartide andmed mis ma sealt pealt leidisin :
512mb :
(kleepekal)
PML DDR-333 512MB
T286A 03C4
MD3412UPS
(mikroskeemil endal)
PQI PQ3032856
0337DU
32M x 8 DDR--6--1
256MB :
(triipkoodiga kleepekas)
PC266 256MB
DDR
(teine triipkoodiga kleepekas)
SL3666
(mikroskeemil)
SAMSUNG 133
K44280838B-TCBO ( vb on viimane null )
WKCI28XX KOREA
128MB :
(triipkoodiga kleepekas )
SL4218
(kleepekas)
HYUNDAI KOREA 01
PC2100U-25330 0120
HYMD1166458-H AA
128MB DDR 266MHz CL2.5
(mikroskeemil)
HYUNDAI 118A
HY5DU28822T-H
KOREA 6C21687P
see on kõik mis ma nende pealt leidsin .
imelik on see et kui kõik kaardid olid korraga sees näitas saadavaks mäluks poole kogumälust . hetkel kui on sees ainult 512mb kaart nätab saadavaks ainult 47 . on seda vähe või mis ?
Comment
-
nüüd kui hiljem vaatasin näitas 512mb kaaredi puhul ikka saadavaks mäluks poole kogu kaardist . kirjutasin ka üles kõik mis ta näitas kui töötle panin koos kõikide kaartidega :
INTEL DESKTOP BOARDS
896MB SYSTEM RAM
Fixed disk 0 : 3M-MAXTOR 6Y080P0
ULTRA DMA mode ATA/100
ATAPI CD-ROM 4M-HL-DT-ST RW-DVD GCC-4880B
Dual channel opration requires identical paired DIMMs installed across both memory channels . BIOS has detected a non-optimal memory configuration . Changing the existing DIMM configuration can improve the systems memory bus bandwidth :
Channel A DIMM 0 should match Channel B DIMM 0
Channel A DIMM 1 should match Channel B DIMM 1
loodan et sellest on abi .
Comment
-
512 on ilmselt tiba vähevõitu, seega tuleks ikka teised pulgad ka sisse pista. BIOS settingutest tuleks dual channel välja lülitada ja siis on asi korras. dual channel annab piisava mäluhulga korral teatava lisavõimsuse, mis internetis kolades ja kontoritöö tegemisel midagi juurde ei anna. dual channel on võimalus, mitte kohustus
palun postita järgmine kord arvuti mure arvuti alateemasse(tark- ja riistvara foorum)
Comment
-
osadel plaatidel sa ei saagi seda teha, aga soovitav oleks panna siis näiteks niimoodi. sama värvi pessa samasuured ning kolmanda mälu saad eraldi panna, või siis dualis (oleneb emaplaadist- kas siis sama värvi pessa või siis lugedes üks paar pesadesse 1;3 ja teine 2;4) mõlemad nt 256 ja teises 512,
erinevate suurusega mälusid ei soovitaks eriti panna, kuna arvuti muutub ülimalt ebastabiilseksviimati muutis kasutaja dvd1234; 23 m 2007, 23:04.
Comment
Comment