Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2x1gb ram

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2x1gb ram

Emaplaat on gigabyte k8ns ja sellel on 3 rami kohta . Soov panna kõikidesse 1g rami "pulgad". rammiks siis ddram. kas on võimalik yltse ? ja veel et klassivend ajas juttu et nad hakkavad yksteist segama...

Vs: 2x1gb ram

Üksteist segama ei tohiks nüüd küll hakata. Võib olla hoopis, et emaplaadil on mingi piir peal nt, et üle 2giga ei toeta vms. Aga pane enne nt kaks gigast rammi sisse ja vaata kas nt bootides või pärast start-settings-system'st , et kas on 2giga korralikult olemas. Kui on siis on hea. Pane kolmas ka juurde ja vaata kas on 3 giga olemas. Ja kui on siis, siis ... Mis mul on juhtunud siiamaani mälude vea poolest, et kas ei tule lihtsalt pilti ette või veel piiksub ka. Olen kas näiteks vigase mälu välja vahetanud või (viimasel korral) oli ECC mälu mida mu arvuti ei toetanud, pidin tavalised panema ja käis jälle(3 giga pole proovinud sisse panna-pole vajadust olnud). Ja muuseas mis üldse arvutiga tehakse, et niipalju mälu vaja? Igapäevaselt mängimiseks, internetis käimiseks, mingi töö tegemiseks kõlbab täielikult 1-2GB st, 3'st jääks selliseks igapäevaseks tegelemiseks suht palju üle. Kui just ei tee mingit julma video või fototöötlust vms.

Comment

Gigabyte GA-K8NS

http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ctName=GA-K8NS

Memory
      1. Type: DDR400/ 333/ 266- 184pin
      2. Max capacity: Up to 3GB by 3 DIMM slots

Comment

tänud praega 3giga sees ja ei sega teema lukku

Comment

Working...