Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

klokkimine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

klokkimine

nokkisin seal dossis midagi valesti üritasin omast arust klokkida ja muudsin seal mingit CPU teemat aga vist valest kohast oli ennem 100 ja sinna vajutasin siis oli öeldud et saab panna kuni 132 panin siis ˇ132 ja arvuti ei võta enam pilti etteki ega lülitu välja ega midagi ......mida teha kas on enam üldse midagi teha

Vs: klokkimine

Biosi reset jumperiga vai siis kah emmelt patarei eemaldamine 10 sekiks.Nb!!Arvutil toite kaabel tagant ära ennem.

Comment

Esmalt postitatud sill poolt
      Biosi reset jumperiga vai siis kah emmelt patarei eemaldamine 10 sekiks.Nb!!Arvutil toite kaabel tagant ära ennem.
      seda patarei eemaldamist olin juba proovinud aga see ei toiminud aga kust ma selle Biosi reset jumperi üles leian seal on küll kohad kus need käivad aga seal pole ühtegi küljes

Comment

Tegelt peaks patarei eemaldamine kah = biosi resetiga(bios mälu kustutamine).Mis emaplaadiga tegu on?

Comment

Kuskil BIOS`i ROM`i lähistel emaplaadil peaks olema sellise jumperi koht nagu JCMOS, kus asend 1-2 on normal ja 2-3 clear. See peab kuskil ju olema? Uuematel emaplaatidel ei pruugi patarei eemaldamine võrduda BIOSe resetiga.

Comment

Ei tarvitse olla.Osadel on biosi reset kah mingi teatud nuppude combi peale arvuti sisse lükkamist.

Comment

leidsin selle koha üles aga kohe saadan emaplaadi manualist ühe pildi sellest toimingust seal on neid mitmeid et kas teen ikka õiget

Comment

ahh sain juba korda tänud abi eest

Comment

kõik ok
                  viimati muutis kasutaja tsurka; 16 m 2007, 00:43.

Comment

kas keegi oskaks mulle kellamisest rääkida nuu mul on emaplaat soket 478 mis on selle ema plaadi kellamise piir igatahes mul on seal peal 1,7 prose.......biosis muudsin mhz 111 viimane piir mida kätte sain 1,87 mhz...... aga tahaks veel kudas

ärge näkku lööge
                    viimati muutis kasutaja tsurka; 16 m 2007, 17:11.

Comment

Miks Intel ei müü neid prosesid kohe kiirematena, kui nad suuremat kiirust tegelikult ka kannataksid? Kas sa tõesti arvad, et sa oled targem kui paarsada inteli inseneri, kes prose kiiruse selliseks on määranud?
                      Üritaks sellest lastehaigusest üle saada, et äkki ikka töötab veel kiiremini? Natuke töötab ja siis on katki.
                      Kuna on selgelt näha, et teemaalgataja ei jaga teemast mitte midagi, siis võiks ta ka jääda asju eesmärgipäraselt kasutama. Teema lukku.

Comment

Working...
                      X