nokkisin seal dossis midagi valesti üritasin omast arust klokkida ja muudsin seal mingit CPU teemat aga vist valest kohast oli ennem 100 ja sinna vajutasin siis oli öeldud et saab panna kuni 132 panin siis ˇ132 ja arvuti ei võta enam pilti etteki ega lülitu välja ega midagi ......mida teha kas on enam üldse midagi teha
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
klokkimine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: klokkimine
Esmalt postitatud sill pooltBiosi reset jumperiga vai siis kah emmelt patarei eemaldamine 10 sekiks.Nb!!Arvutil toite kaabel tagant ära ennem.
Comment
-
kas keegi oskaks mulle kellamisest rääkida nuu mul on emaplaat soket 478 mis on selle ema plaadi kellamise piir igatahes mul on seal peal 1,7 prose.......biosis muudsin mhz 111 viimane piir mida kätte sain 1,87 mhz...... aga tahaks veel kudas
ärge näkku löögeviimati muutis kasutaja tsurka; 16 m 2007, 17:11.
Comment
-
Miks Intel ei müü neid prosesid kohe kiirematena, kui nad suuremat kiirust tegelikult ka kannataksid? Kas sa tõesti arvad, et sa oled targem kui paarsada inteli inseneri, kes prose kiiruse selliseks on määranud?
Üritaks sellest lastehaigusest üle saada, et äkki ikka töötab veel kiiremini? Natuke töötab ja siis on katki.
Kuna on selgelt näha, et teemaalgataja ei jaga teemast mitte midagi, siis võiks ta ka jääda asju eesmärgipäraselt kasutama. Teema lukku.
Comment
Comment