Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Häda iidse RangeLAN2 proximiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Häda iidse RangeLAN2 proximiga

Tere.
    Olude sunnil olen ma viimasel ajal pidanud võitlema "kõikide wifide esiisaga" -Proxim Rangelan2 tehnoloogiaga aga nüüd olen jõudnud punkti kus oma mõistusest hakkab väheks jääma.
    Asi näeb välja nii et on üks AP controller, Mõned Access Pointid ja siis paras ports klientseadmeid milleks on RangeLAN2 Ethernet adapterid model 7920-05EUAG(ühes otsas antenn, teises otsas rj45, com port, 12 volti toiteks.Selle kobaka otsas istub nüüd üks ruumis ringi liikuv suht väiksemõõtmeline seade mis peab ilus välja nägema ja aegajalt jõhkrat kohtlemist taluma.
    Mina olen asjast aru saanud niipalju et kogu liiklust jagab AP controller. Sellekaudu käib ka AP-de seadistamine. Süsteemi nimi, domeen, kanal ja alamkanal, lisaks veel security ID. Iga AP peab olema eraldi kanalil, domeen peab olema ühine.
    Kliendipoolse otsa seadistamine käib üle com pordi suvalise terminali programmiga. Paika sätitakse domain, security id ja võrgu nimi. Kanaleid jagab juba AP controller, kusjuures paberite järgi peaks veel kanalid aegajalt ise muutuma.
    Kõik töötas ja oli ilus senikaua kuni klientseadmeid juurde hangiti. Uued lihtsalt ei lähe tööle ja kõik. Võrguparameetrid on kõik samad, terminali taga näitab et firmware on ka täpselt sama aga ühendust Access pointiga mittemingisugust. Ainuke pealtpoolt silmaga nähtav erinevus on et vanad on model 7920-05euag, uued lihtsalt model 7920-05ag.
    Sees on neil kliendipoolsetel adapteritel 2 plaati- raadioplaat ja teine kus on peal toide, võrguosa, protsessor ja kõik muud pudinad. Üle serial pordi uuendatav firmware on põhiplaadil aga lisaks on veel raadioplaadipeal "radio rom" atmeli AT27c256R mälukivis. Põhjus miks uus osa võrgust ei tööta ongi tõenäoliselt radio rom-is. Kui on versioon E siis töötab, D ei tööta. Nüüd pika jutu lõpuks paar tagasihoidlikku küsimust.
    1. Kas siin foorumis leidub kedagi kes ammustel hallidel aegadel enne wifi-t tegeles traadita arvutivõrkudega
    2. Kas keegi suudaks selle atmeli kivikese sisu töötavast adapterist välja lugeda, mitte töötavatel kuuel mälud ära vahetada ja õige softi sisse kirjutada.
    Esmapilgul kõige lihtsama lahenduse kogu süsteemi kaasaegsete seadmete peale ümber ehitamise jätaksime seekord viimaseks asjaks mida proovida just sellepärast et asi peab olema turvaline, minema hetkega tööle ja mitte aegajalt kokku jooksma, saama toite teise aparaadi seest,wifi purgi gabariidid ei tohiks suuremad olla jne jne.

Vs: Häda iidse RangeLAN2 proximiga

Kui tõepoolest piisaks ainult mälude ringi progemisest, siis tundub lahendus lihtne olevat - vajad vaid programmaatorit. Ja UV-lampi vanade kivide sisu kustutamiseks. Häda pärast leiaks mõlemad.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Description
      The AT27C256R is a low-power, high performance 262,144 bit one-time programmable
      read only memory (OTP EPROM) organized 32K by 8 bits. It requires only one
      5V power supply in normal read mode operation.
      Ilma aknata kivid.
      uusi saaks tellida.
      Korpus on tsop type 1 - maru peenike värk, ilmselt tahaks lähenemist kuuma õhuga aga põhimõtteliselt hakkab looma vähemalt on siin inimesi kes on mälude hingeeluga põhjalikult kursis mitte nagu mina. Felch, kuidas sul ajakava ja vabade hetkedega lood on? Ma veaks ennast esimesel võimalusel Tartust Tallinnapoole ja arutaks seda teemat edasi.

Comment

Programmaator, mille saaks laenata, tunneb vaid DIP-korpuseid
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Elfas oli müügil igast trykkplaate kuhu oli tehtud yleminekud sai tellitud kunagi so28 jaoks, sinna joodad jalad alla ja vajutad uue kivi peale ja saad progetud, maksid alla 100 raha 3tk
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
          X