Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WebCam

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

WebCam

Asi selles,et pilt sakib MSN-is suheldes!Ühenduseks on ADSL Medium, nii et aeglaseks ei tohiks netikiirus jääda.Kohalikus võrgus(rääkides ikka MSN-is) jookseb aga pilt häireteta.Milles probleem võib olla??? ???
    Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Kas sakib sulle saadetav pilt või vestluspartneril sinu cami pilt? Enivei... viga võib tulla Sinu vestluspartneri aeglesest ühendusest (oletan, et Sul sisevõrk 100 Mb psec, sellest ka lanis sujub pilt). Proovi oma cami pilt manada kiiremat ühendust omavale tuttavale? PS mainin igaks juhuks ära, et olenemata võrgu kiirusest ei saa sa msnis cami kaadrite arvu samasuureks kui on telekas.

Comment

Mõlemad jooksevad aeglaselt,nii minul kui vestluskaaslasel.Cami oma kiirus on 30fps.Vestluspartneril ka cam olemas ja teda näen korralikult,nii et pole tema viga!Sisevõrk ikka jah 100mb aga ega ma Lanis räägi ju,ikka MSN-is !Igatahes mulle sissetulevat pilti näen ilusti aga mul sakib väljaspool oma workgroupi.Äkki see mingi ADSL jama? ???
      Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Mõlemad jooksevad aeglaselt,nii minul kui vestluskaaslasel.Vestluspartneril ka cam olemas ja teda näen korralikult,nii et pole tema viga!
        Hmm... ei saa ästi aru. Teil mõlemal aeglane a samas teist näed korralikult ??? Jutt kuidagi vastuolus. A see, et lanis jookseb, tuleb sellest, et msn otsib suhtlemiseks kõige lühemat/kiiremat toru, milleks lanis suhtlemisel 100 Mb-ne lan. Ps. 30 kaadrit/sek on päris suur infohulk üle adsli kanda. Isegi kui vastassuhtlejal medium (väljaspool lani), ei suuda msn 30 kaadrit sekundis manada.

Comment

Working...
        X