Seesugune mure mul,et siin paar päeva tagasi yritasime väigest võrgus mängimist teha ning mu lappar vajus vahepeal suht kooma isegi cs1.6 mängides.Varem sellist jama ei esinenud.Lappar acer aspire 3100.Everest näitas mul prose temperatuuriks miski yle 70 kraadi ja prose dioodide oma yle 80 kraadi.Siit siis mure,et ka säkki ei saa prose(amd sempron 3400+ 1,8 GHz) piisavalt jahutust.St tolmune või milles probleem olla võib.Os naq ei tohiks ka pahna täis olla(panin kõik programmid taskmanageri alt kinni ka,mis resurssi röövis).Kui palju sellise prose temperatuur olema peaks?Olen kuulnud,et amd suht soe prose,a kas nii kuumaks ikka peab minema???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Laptopi prose temperatuur
Collapse
X
-
Vs: Laptopi prose temperatuur
Nendel osadel acer läpakatel oli jahutusõhu sissevõtt pealt seega kõik sitt käis jahutusest läbi. aga jh üldiselt kui vent on näha siis midagi pehmet vendi vahele et see suurte pöörete tõttu juppideks ei lenda ja siis suruõhuga puhtaks, endal korduvalt nii tehtud, muidugi acer läpakatel oli ka see et kui kukuvad tulevad jahutuse kinnituse poldid emaplaadi küljest lahti, need sinna joodetud. Yldiselt ma aru ei saa miks ostetakse sodi kui on ka normaalseid masinaid mida ei pea puhastamiseks laiali lammutama. Ja mille ehitusel on kõvasti kokku hoitud.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
Comment