Vanemal upsil(out1,1A 170W) taga sellised jumperid millega saab vähendada ülekannet(REDUCE TRANSFER) 20v ja 10 v, aga aru ei saa mis ta teeb. Kui ma neid muudan siis aru ei saa küll, et midagi toimuks. Pakub lihtsalt huvi.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
UPS-i küsimus
Collapse
X
-
To Felch.
No hüva aga mis kasu nendel lülititel üleüldse on ??? Või mis asendis need peaks olema. Ehk selgitad asja lähemalt
Poin selles, et kui su masin elab selle 10V pingelangu ilusti yle, siis t6stad jumberi 20V asendisse, et UPS ennast pidevalt ymber ei lylitaks..
Comment
-
Lisaks on mõnes kohas pisikesed voolukõikumised mida arvuti hästi seedib (tean sellist kohta). UPS vilistab mitu korda päevas. Tundlikkust vähendades saaks jamast lahti.
Skeemi paraku pole. Kas ilma ei saa? Kui kusagil on siis vene saitidel.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Vaat nende lülititega on nii, et vale valiku korral pole tegemist mitte üksnes akule lülitusega vaid ka sellega (tihti), et palju on väljundpinge.
Samuti see, et kas suudetakse akut täis laadida või jääb pinge madalamaks ning seetõttu aku "pooltühjaks".
Ja üsna mitu ülemõõdetud UPS-i andsid "madalama võrgupinge" korral olukorras 230V YUPS-i väljundis 250V vahelduvpunget 8) 8) 8)
Comment
-
huvitav mul on mõlemad jumperid nii 10V kui ka 20V sisse lülitatud. Kas siis elab UPS 30V pinge kõikuvust üle :
Skeeme võib olla tõesti mitmesuguse põhimõttega, aga kindlapeale teeksin mõõtmisi ohutuse mõttes teatud normkoormusel ekvivalent-takistusega.
Comment
-
Olen tööl mõlema upsi manuaali lugenud ja mõlemal on tagapaneelil selline lüliti, millega saab tundlikkust muuta. Dokument ütles, et see on pinge erinevus 230-st, millel siis ups lülitub üle- või alapinge rezhiimi. Kuna eestis on 220, siis selle 10v tundlikkusega klõpsib iga poole tunni tagant sisse-välja.
Comment
-
To digital kui sa neid manuale lugesid kas ei olnud öeldud sellekohta kui mõlemad lülitid (10V & 20V) on sisselülitatud. Kas siis on 230V ±30V ???
Näiteks kui on ülepinge siis kas UPS lüitab end akutoitele või kärbib väljundpinget lülititega etteantud piiridesse :Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina
Comment
Comment