Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DAT failid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DAT failid

Kui ma tõmbasin Kazaa Litest omale pilte,videosid-mis moodi ma avan dat faile? Ei tee lahti... Ütleb,et ava mingi muu programmiga.Aga mis programmiga ,kust saan selle?

Kas need DAT failid pole mitte poolikud ( alles tõmbamisel ) failid mida ei saagi veel vaadata?
    Omal iMesh, see ei lase ka poolikuid muidu vaadata/kuulata, kui ainult oma proge Preview nupuga.
    Head susserdamist !

Comment

Väga võimalik....mina seda arvutivärki eriti ei jaga. Ma proovin siis veel !

Comment

On jah poolikud failid. Peale sikutamise lõppemist antakse failile õige nimi.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui on poolik video või mp3 fail, siis pane dat asemele õige laiend ja saab vaadata/kuulata. Videode puhul on veel vajalik DivFix või poolikute videode mängija.

Alati selline variant ei tööta.

Comment

Uuemate Kazaa Lite versioonidega tuli kaasa aviprewiev (mida saab ehk netist kah niisama) .Sellega saab enamus pooleliolevaid faile vaadata
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

no mina olen saanud mp3 kuulata nii, et vean nad winampi ja kuulan. Siis kohe selge kas on õige asi tõmbamisel filme pole saanud nii. kasutan xp pro.
              Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Loomulikult tuleb kontrollida avipreview või mõne muu programmiga. Muidu tõmbad 2 päeva filmi ja siis on vale film
                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

tuttav lugu. sealt kazaast saab ikka mõnikord PÄRIS head saasta. Kui ei kontrolli!!
                  Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Asi ju ülilihtne!
                    Tõmba omale kõige uuem Kazaa Lite++ ja saad kaasa KDat-i ja AVIPreview-i millega saad vaadata hetkel tõmmatavaid filme ja Kdat-iga kontrollida ka kõike muud!
                    Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Working...
                    X