Tervist , mul oleks vaja kuidagi mikrist saada heli otse kõlaritesse läbi läp topi , mis soft selleks olema peab? Või on mõni muu lahendus et vahepeal ei ole seda lindistamis protsessi vaid nii et mikker-läptopp-võim-kõlarid
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Heli mikrofon-laptop-võim-kõlarid - kuidas teha? (oli: Mure)
Collapse
X
-
Vs: Mure
Esmalt postitatud Hents pooltTervist , mul oleks vaja kuidagi mikrist saada heli otse kõlaritesse läbi läp topi , mis soft selleks olema peab? Või on mõni muu lahendus et vahepeal ei ole seda lindistamis protsessi vaid nii et mikker-läptopp-võim-kõlarid
-
Vs: Mure
volume controlil on üleval menüü, kust saab valida options ja sealt properties. siis tuleb lahti kast nimega "Adjust volume for..."
sealt vali recording ja vaata et piisavalt linnukesi oleks valikute ees.
pärast vali sisendiks microphone.
kui välja ei tule siis kombineerik.
Comment
-
Vs: Heli mikrofon-laptop-võim-kõlarid - kuidas teha? (oli: Mure)
selle "virtsaga" sa nagunii muusikaga midagi teha ei saa kõik on blockitud xp useri õigustega kasutajal on ka rohkem õigusi midagi teha kui "virtsas" admini all, soeta nati raha eest xp home ja saad oma asjad tööle ja palju muid asju, soovitan enda närvide korrasoleku huvides, pärast vannud. Ma pole veel ühtegi kaarti näinud mis ei laseks mikri sisendist heli väljundisse, tõsi on olnud väikse võimendusega ja lisaks seab op peale resa mikri sisendi mute peale.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Vs: Heli mikrofon-laptop-võim-kõlarid - kuidas teha? (oli: Mure)
No seda näen küll nüüd esimest korda, aga no pole eriti nende haruldaste junnidega kokku puutunud, enamus olnud AC97 või mõni muu tuntum. Eks säästu masinal ka säästu audio.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
Comment