Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ruuter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ruuter

Nii ühendasin ruuteri ära kõik on õieti aga ei ühenda enam netti lööb ette
    Error 678 et kas ma pean midagi muutma seal või mis ???

Vs: Ruuter

muidugi ruuteri tüüpi sa märkida ei taha...

Comment

KIRJAVAHEMÄRGID
      ruuteri mudel, ühenduse tüüp ei teeks paha. on telefon ka paketis olemas?
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ühendus on ADSL
        Ruuter on CANYON Model:CN-BR1
        Telefon on ka paketis

Comment

ADSL on pea kõigil püsiühendustel. see on umbes sama, kui vastata tehnilise probleemi küsimusele: millega sa liigud?
          mul on auto
          ühenduse nimi on nt Elion Väikekontori ADSL; STV majanet vms. veel parem, kui tüüpi tead nt pppoE, static IP

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
            ADSL on pea kõigil püsiühendustel. see on umbes sama, kui vastata tehnilise probleemi küsimusele: millega sa liigud?
            mul on auto
            ühenduse nimi on nt Elion Väikekontori ADSL; STV majanet vms. veel parem, kui tüüpi tead nt pppoE, static IP
            pppoE on

Comment

Ühesõnaga - taheti teada, mis firma sulle seda netiühendust pakub. Kui telefon on paketis, siis minu esimene mõte on kohe: kas siis Elion või Starman

Comment

Esmalt postitatud paadikapten poolt
                Ühesõnaga - taheti teada, mis firma sulle seda netiühendust pakub. Kui telefon on paketis, siis minu esimene mõte on kohe: kas siis või Starman
                Elion

Comment

Kuidas ma seadistan ruuterit CANYON Model :CN-BR1
                  Interneti ühendus on elion koos telefoniga pppoE

Comment

Sa pead ruuteri ühenduse tüübi määrama ja kasutaja nime ja parooli sinna sisse lööma. Seal peaks niisugune võimalus olema ja siis pole vaja arvutist eraldi ühendata, siis on internet kogu aeg järgi.
                    * * *

Comment

Esmalt postitatud raadiolamp poolt
                      Sa pead ruuteri ühenduse tüübi määrama ja kasutaja nime ja parooli sinna sisse lööma. Seal peaks niisugune võimalus olema ja siis pole vaja arvutist eraldi ühendata, siis on internet kogu aeg järgi.
                      kas kuskil mingit õpetust ei ole we ei saa hakkama sellega

Comment

Esmalt postitatud tsurka poolt
                        kas kuskil mingit õpetust ei ole we ei saa hakkama sellega
                        kas ruuteriga manuali ei olnud kaasas? kuidas varem internet töötas?

Comment

Esmalt postitatud kfl poolt
                          kas ruuteriga manuali ei olnud kaasas? kuidas varem internet töötas?
                          ei ma sain sellle ühe inimese käest ja manuali kaasas ei onud ja internet oli ennem ainult ühe arvuti taga kas seda manuali netis poles siis kuskil we otsisin aga ei leidnud

Comment

kas sa ruuterisse sisse saad logida? selleks trüki aadressireale ruuteri IP aadress ja sisse logimiseks on ka enamasti veel vaja kasutajanime ja parooli. kui vähegi inglise keelt mõistad, siis ruuteris endas selle ühenduse seadmine ei tohiks enam nii raske olla. enamasti need menüüd on ju tehtud nii, et nendest peaks ka suht tumba aru saama

Comment

kust ma selle ip adre saan....kordan veel ei jaga sellest teemast mitte piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Comment

Working...
                              X