Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
ADSL on pea kõigil püsiühendustel. see on umbes sama, kui vastata tehnilise probleemi küsimusele: millega sa liigud?
mul on auto
ühenduse nimi on nt Elion Väikekontori ADSL; STV majanet vms. veel parem, kui tüüpi tead nt pppoE, static IP
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
ADSL on pea kõigil püsiühendustel. see on umbes sama, kui vastata tehnilise probleemi küsimusele: millega sa liigud?
mul on auto
ühenduse nimi on nt Elion Väikekontori ADSL; STV majanet vms. veel parem, kui tüüpi tead nt pppoE, static IP
Sa pead ruuteri ühenduse tüübi määrama ja kasutaja nime ja parooli sinna sisse lööma. Seal peaks niisugune võimalus olema ja siis pole vaja arvutist eraldi ühendata, siis on internet kogu aeg järgi.
Sa pead ruuteri ühenduse tüübi määrama ja kasutaja nime ja parooli sinna sisse lööma. Seal peaks niisugune võimalus olema ja siis pole vaja arvutist eraldi ühendata, siis on internet kogu aeg järgi.
kas kuskil mingit õpetust ei ole we ei saa hakkama sellega
kas ruuteriga manuali ei olnud kaasas? kuidas varem internet töötas?
ei ma sain sellle ühe inimese käest ja manuali kaasas ei onud ja internet oli ennem ainult ühe arvuti taga kas seda manuali netis poles siis kuskil we otsisin aga ei leidnud
kas sa ruuterisse sisse saad logida? selleks trüki aadressireale ruuteri IP aadress ja sisse logimiseks on ka enamasti veel vaja kasutajanime ja parooli. kui vähegi inglise keelt mõistad, siis ruuteris endas selle ühenduse seadmine ei tohiks enam nii raske olla. enamasti need menüüd on ju tehtud nii, et nendest peaks ka suht tumba aru saama
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
kust ma selle ip adre saan....kordan veel ei jaga sellest teemast mitte piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
Comment