Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Diginet center ei tööta Vistaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Diginet center ei tööta Vistaga

Tere seo foorumi rahvalõ

Tekkis selline probleem, et Digitaalne videojälgimise süsteem ei tööta Vista nimelise op süsteemiga stardib üles ja logib sisse aga kaameraid ei ava. Ütleb et Video memory not enough. 16 division is not available. Tohoh pele Video on Mobile intel 945gm Express chipset family. Total video memory on 251 mb System video memory on 64 mb ja shared memory on 187 mb Arvutiks on ML 520 laptop
    Äkki on mõtteid mida võiks setingutes muuta või miskit muud teha et asi tööle hakkaks. Kas oleks võimalik kuidagi see aero välja lülitada selleks ajaks kui Diginet töötab? Äkki siis õnnestub tööle saada?

Ette tänades haanjamiis.
    haanjamiis vidi lubjakivve...

Vs: Diginet center ei tööta Vistaga

16 bitti aplikatsioon? muide ma andsin just siin foorumis hea vastuse selle "op-i" kohta. Muretse korralik. Miks peavad kõik enne selle sodi järgi proovima kui aru saavad et on ämbris. A veel , kui tegeled videodega siis KÕIK video jookseb su mainitud op systeemis krüptitult ja kui miski üritab krüptimatta meediat kätte saada v midagi sellega teha jookseb soft ämbrisse. Vista on ju ülimalt turvaline ei lase sul midagi teha ja pole vajagi ta teeb ise,seega pane masin rahulikult nurka või osta xp, soovin õnne raha raiskamise puhul.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mnjah see on mu tööarvuti ja kaasas oli juba vista. Muidu pole tal häda miskit, lihtsamaid asju saab teha aga mõned programmis lihtsalt pole järgi jõudnud oma uuenduste ja värkidega. Ma lihtsalt küsisin , et kas saab miskit moodi tööle antud programmi? Aga kui ei saa siis ei saa ja sellepärast ma op süsteemi ikka ei hakka vahetama. Kusjuures olen proovinud ML550 vistaga arvutile win xp op süsteemi peale panna ja ei saanud . hakkas pilduma installi käigus juba siniseid ekraane ette. Ei hakka katsetama ja asutuse mani raiskama.

Comment

Esmalt postitatud haanjamiis poolt
        ...Kusjuures olen proovinud ML550 vistaga arvutile win xp op süsteemi peale panna ja ei saanud . hakkas pilduma installi käigus juba siniseid ekraane ette. ...
        Huvitav ikkagi, mis vigu nimelt anti ja kas neist saab üle? Ei saa ju olla normaalne, et masin töötab vaid ühe OSiga!? Õkva jama ju....
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud haanjamiis poolt
          ... olen proovinud ML550 vistaga arvutile win xp op süsteemi peale panna ja ei saanud . hakkas pilduma installi käigus juba siniseid ekraane ette...
          Vista pidi kasutama uuemat failipaigutustabelit, võibolla sealt see tõrge.
          WinXP ei tunne seda ära.

Comment

Hmm aga sai tehtud tollel arvutil kõvakettal partitsioonid kustu ja xp plaadiga uued peale siis format ja op sys peale. sai proovitut mitut plaati aga sinise ekraani sisu ei mäleta hästi kui oli siis miskit irq-error vms. Aga oli erinevatel aegadel. Aga see selleks. Jutt peaks ikka olema dignet center ja vista

Comment

Nii, läksin lihtsama vastupanu teed ja läksin tagasi XP nimelise op süsteemi pääle Selle teemaga on siis ühelpool

Comment

tegelikult on ka variant kasutada VirtualPC nimelist softi. mõnedes kontrollsüsteemides kasutatakse vanemate rakenduste jaoks just seda, sest siis saab seal nt 98-t jooksutada ja portide LPT ja COM portide konfimisprobleemid on lahendatud
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Tere!

Kuidas ma saan seadistada Diginet Center programmi nii, et avades ei pea kaameraid aktiveerima? Et kohe kui avan programmi on kaamerapildid ees? Tegu on nn klientarvutiga, st sellesse arvutisse ei salvestu videod, vaid siit saab lihtsalt vaadata pilti. Arvutis peal vana hea Windows XP.

Tänan!

Comment

http://www.altotech.ee/manuals/kodicom/Kodicom DigiNet Center user guide.pdf

S
                    iin on manual. Äkki aitab.

http://www.dvr-usa.com/

A
                    llalaaadimiseks Codicom center ja client.

Comment

Working...
                    X