Selline asi, et Lauaarvuti leiab läpaka võrgust üles aga ei lase sisse, tulemüür sai välja lülitatud. Läpakas aga lauaarvutit üle ei leia. seda varjandi korral, kui läpakas on ühendatud wifi võrku ja lauaarvuti kaabliga. Olen üritanud ka läbi ruuteri kaablitega mõlemad ühendada aga ei midagi (ruuter on linksys WRT54GL) ja otse kaabliga kaks arvutit ühendades ei ole kah mingit rektsiooni. Laua arvutis on XP home ja lüpakas XP pro. Kuidas saaks arvutid võrku ja mitte eriti keeruliselt, sest ma olen windowsiga kaasas olevad wizardid kõik ää proovinud. Kas on mõni lihtne lahendus mille peale ma ei tule?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvutite vaheline võrk Ruuteriga või ilma
Collapse
X
-
Vs: Arvutite vaheline võrk Ruuteriga või ilma
sa mõtled siis võrgu all masinatevahelist failijagamist? Service'id ei ole kinni kruttinud kummagil masinal? Vähemalt kausti jagaval masinal ei tohi olla guest kasutajat maha võetud, sest ligipääs toimub selle õigustes.
Äkki ei toimi netbiose nimede teenus (nmlookup). Vaata järgi ühe masina IP-aadress (start->run->cmd->ok->ipconfig) ja proovi teises masinas start->run->\\teise.masina.ip.aadress->ok
Iseenesest pole vahet, kas traadiga või traadita, peaasi et samas subnetis. Su linksysi sisevõrgu pordid ja traadita ühendus jookseb kõik samasse punkti kokku.
-
Ei tea, kas risustan teemat, aga on jama uue läpakaga, kus Vista, ja lauakaga,kus XP.
Sisse tuleb starman oma modemiga, vahel on D-linki broadband ruuter.
Mõlemad on kablaga.
Kuidgi ei õnnestu võrku ajada. Mõlemal nett on, ipconfiga subnetid samad. Mida edasi? Olen igasugu sharingud teinud, tulemyyri maha kakkunud, vöörkgrupp on sama.
NUUUUUX :P
[Kui vaja, siis võib uue teema alla ristida]
Tänud!!Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
nu siis peaaegu sama asi, mul paistab kah subnet sama olla, aga mina isiklikult kahtlustan, et IBM/Lenovo on kurja juur v siis tõest nagu siin eelkõneleja rääkis on midagi arvuti siseselt ära keelatud, mille peale ma ei tule.. vähemalt mina arvan nii... aga teemasse peaks klappima...
Comment
-
Vaadake teenustest, kas pole mitte keelatud 'Computer Browser', see on seotud kohtvõrguga (LAN).
Aga muidu näeb teise PC kausta: Network Connections -> My Network Places -> View Workgroup Computers -> /mingi administraator ja parool/
Failide jagamine (sharing) peab olema lubatud.
Comment
-
Esmalt postitatud karm-oh pooltaga mina isiklikult kahtlustan, et IBM/Lenovo on kurja juur
Comment
Comment