Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem CD kopeerimisega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem CD kopeerimisega

Roxio Easy Media Creator 9 kopib tavalistele 700MB toorikutele tõrgeteta kuid probleem tekkis CD kopeerimisega mille maht ületas seda 6MB-ga.Olen katsetanud 800MB TDK, Verbatimiga aga ikka sülitab tooriku välja ja nõuab toorikut kuhu mahuks 706MB. Ostsin just uue 800MB paki Verbatimit kuid tulemus on endine. Milles iva?

Vs: Probleem CD kopeerimisega

Ei ole mingit iva. Ise kasutan Nero't ja sellel tuleb igatahes suurte plaatide kirjutamisel Overburn sisse lülitada, kuna soft ei suuda iseseisvalt kuidagi kindlaks teha, et CD plaat standardist suurem on.

Comment

ja kui selle overburni oled sisse lülitanud, siis ohib ikkagi, aga siis saad sundida ta lihtsalt edasi kirjutama
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Get DVD
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Overburn + disk at once. Ja kusagilt setingute alt saab sättida ka, millises piires ta overbur'i teha laseb. On ka suuremaid (900MB kui ma õieti mäletan) toorikud olemas ja edukalt kirjutatud, aga iga kirjutaja vist ei suuda toetada. 700MB toorik võtab enamasti kuni ca. 720MB külge. Rohkem pangestab asja - muidugi ripub asi ka toorikust.

Comment

Tänud minu probleemile tähelepanu pööramise eest kuid Roxio Media Player 9 ei küsi ega paku mingit Overburni, seda teeb Roxio 7. Roxio 9 on kodus sülearvutil ja Roxio 7 tööarvutil. Tööarvuti kirjutab küll 800M toorikuid ja küsib overburni, kuid kvaliteet jätab soovida (tühjad augud tulevad sisse). Minu tööarvutil tuleb tühik sisse umbes 12-15 sekundil ja hiljem kuskil plaadi keskel. Proovisin ka paarimehe sarnast arvutil kuid ka see jättis umbes poolepeal sekundilise augu sisse. Tööarvutitel on kirjutajaks LITE ON combo SOHC-4836K. Arvata võib, et need tööarvutid on kah võimalikult odavad.

Comment

Hangi Nero. Ma olen viimasel ajal ainult liteoni kirjutajaid pidanud ja kõik on sujunud. Toorikust võib asi kah kinni olla.

Comment

Nero 6 olemas, kuid selle kohta ütles Vista, et see talle ei meeldi. Viimast Nerot pidi kuuldavasti Vista juba tunnistama.Toorikutest olen proovinud TDK ja Verbatimit. Ei õnnestunud kummagiga.

Comment

Roxio Customer Service can assist you with orders, product registration, and any questions you may have.

Comment

Tänan!!!

Comment

Working...
                    X