Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem int. videokaardi tööle saamisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem int. videokaardi tööle saamisel

Tere, olen otsinud juba 2 tundi õigeid draivereid integreeritud videokaardile, kuid tulutult. :cry: Tootjaleht pakub mingeid draivereid, kuid ükski neist ei sobi.

CD'd kaasa ei antud, öeldi et saab netist.

Kas keegi leiaks sellele nn Ordi arvutile videokaardi draiverid? Emaplaat on Abit SG-71

Ette tänades,

Vs: Probleem int. videokaardi tööle saamisel

Millist OS-i kasutad? Windows, ma oletan, kuid milline versioon? Milles see mittesobimine täpsemalt väljendub? Installeerimise ajal teatab, et antud driverid ei sobi sellele riistvarale?
    Sealt lehelt tõmbasid driverid? http://www.abit.com.tw/page/en/downl...E=Socket%20478
    Kõige alumine "SIS VGA driver".
    21st Century Fox

Comment

Win XP Pro on op.süsteemiks. Mittesobimine väljendub selles, et tõmban tootja kodulehelt draiverid alla. Pakin lahti.

Windows ei suuda ise leida draivereid videokaardile ja jätab kollase hüüumärgi juurde ning teatab, et "..is not proprly installed". Kui vajutan "reinstall drivers" ja valin selle lahtipakitud kataloogi draiverid, siis win otsib veidi ja teatab et need draiverid ei sobi talle, pole õiged.

Olen juba mitmest kohast otsinud ja alla tirinud kuid ükski neist ei sobi windowsile.

Koht, kust ma otsisin, oli -> Google otsingusse "download Abit SG-71 drivers" või "... graphic drivers".

Aga proovin neid sinu pakutud draivereid ja annan teada, kas sobisid.

Comment

Suured tänud! Nüüd lõpuks sobisid

Comment

Working...
        X