Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FS amilo 1538 läpakas ei käivutu enam

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

FS amilo 1538 läpakas ei käivutu enam

Probleem siis selles, et lülitas ennast lambist välja ja enam käima ei lähe, nuusutasin kohe üle, kärsakat ei tulnud ja kuum nagu ka ei olnud, kui sisse lülitamis nuppu all hoida siis kostub kõlaritest tõks tõks tõks vaikselt, aku oli ka varem suht tühi ja nuppu all hoides hakkab punane laadimis tuli selles tõksumis rütmis vilkuma. Aga kõige õnnetum asi on see, et on ostetud k-punkrist ja nende garantii järjekorrad on teada tuntud
    äkki keegi oskab aidata või tegeleb läpaka remnondiga. ise asun tlna lähedal ja nädala sees türil.
    Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Vs: FS amilo 1538 läpakas ei käivutu enam

nüüd läheb käima kui laadiat taga ei ole, kui laadia järgi panna kui töötab siis käib mingi hale särin läbi, a'la midagi läheks lühisesse ja lülitab kohe välja, kui ei tööta ja laadia järgi panna siis ei ole midagi ja laadimis tuli põleb ilusti

Comment

selline tunne, nagu masina põhi toiteahelal on midagi viga, nt mõni stabikas on otsad andnud. masina raud saab aru, ning lülitab asja välja.
      kui aku küljest ära võtta ja ainult toiteploki pealt proovida, mida ta siis teeb?(peaks olema sama, nagu küljes oleva akuga)
      teoreetiliselt peaks olema sellistel asjadel 2...3 eraldi toite ahelat:
      1) laadimine, mis on toitepistikuga otse ühendatud
      2) stand-by, mis siis toidab esmaseid asju
      3) masina põhitoide, mis on suure vooluga ja mida lülitatakse nr 2 abi
      1 ja 2 võivad ka koos eksisteerida.
      sedasi tundub, et see lülituskivi on küpse või on miskit seal peatoites lühises
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

nii siis, proovisin ka otse ilma akuta, nn juhtme pealt ja ikka sama tulemus, viskas vähe haisu ka nii, et ei hakanud edasi jamama asi niigi selge aga akut laeb ilusti ja aku pealt töötab ka, aga jah juhe taga tööd ei tee. Ise kardan mingit lühis vms, aga mul oleks masinat pidevalt vaja ja seega k-arvutisalongi garantii ajab judinad peale. Ei tea kui kalliks kusagil paranduses asi läheks ja kaua aega võtaksega too lihtne teema vist ei ole

Comment

edit: vigane peaks olema siis nn. põhi toite ahel vms kuna akut ju laetakse.
          edit vol 2 : särin käib sisse lülitus nupu all
          Türil pole mingit nobedat arvuti meest kes selliste asjadega tegeleb ?
          viimati muutis kasutaja TanelK; 05 November 2007, 21:57.

Comment

Kui sellel sülearvutil veel garantiiaeg kestab siis ei soovita seda laiali lõhkuda, kuna muidu pole enam erilist lootustki, et seda uue isendi vastu välja vahetataks või tasuta remonditaks. Suure tõenäosusega on emaplaadil veel teisigi komponente läbi peale selle arvatava pingestabilisaatori rikke. K-Saluunis on tõesti garantiiremondi järjekorrad pikad, sestap ei ostagi midagi suuremat ja kallimat enam viimaselajal sealt.

Comment

ei seda kindalsti, aga kui keegi raudselt suudaks korda teha seda, siis ma ennem vist viiks sinna kui k-saluuni ja ma muide praegugi olen selle sama masinaga netis, aku täis ja poolteist tundi kannatab olla

Comment

Re: Vs: FS amilo 1538 läpakas ei käivutu enam

k-saluuni tagasi. võib ka muid kalu küljes olla. see suht tõsine asi...

Comment

eks ma nädalavahtusel viin, mul tuli meelde, et mul vanal laua arvutil pci wifi vastuvõtja siis saan hakkama küll. eks mingi poole aasta pärast saan tagasi ta

Comment

Kõige tavalisem viga on toitepistik emaplaadi küljest lahti või külmjoode. Kuna ampreid on omajagu tekib pistiku ja emaplaadi vahel paras kaarleek. Kui pistik taga loksub siis garantii peale ma lootma ei jääks sest tavaliselt pannakse ise läpakas kaenlas jooksu kui toitejuhe veel sabas. Selle säristamisega ole ettevaatlik praegu võid hakkama saada lihtsa pistiku ületinutamisega aga ma olen näinud ka isendit millel on umbes sendimeetrise läbimõõduga auk läbi emaplaadi põlend ja kuna trükiplaat on vast kuskil neljakihiline siis võib sellest suur jama tulla.

Comment

ei loksu nagu midagi, see nii vähe, algusest saadik olnud, ta mul enamus aja juhtme otsas seisnud. aga jah see on teine asi, et kui ma ta garantiise viin ja nad seletama hakkavad, et pole nende rida ja makske nüüd raha siis on ka sitt sa ise muidu lapid neid v?

Comment

Working...
                      X