Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas on hea konf.?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas on hea konf.?

On alljärgnev arvuti teie arust hea masin? Protsessor:Intel® CeleronT protsessor 2,0 GHz Socket 478
    Operatiivmälu:512MB DDR 333 MHz
    Kõvaketas:40 GB IDE, 7200rpm
    Graafikakiirendi:128MB GeForceFX 5200 8X TV out, DVI
    Võrgukaart:Integreeritud emaplaadile
    Helikaart:Soundblaster Live 5.1/PCI
    Kõlarid:Creative Inspire 5.1 5100
    Operatsioonisüsteem:MS Windows XP Home
    Sõnastik:Festart sõnastik BASIC
    Lisapordid:Esipaneeli USB pordid
    garantii:Garantii 1 aasta
    Roolikomplekt Logitech
    Monitor 15" LCD LG.
    Mida oleks kindalsti mõtekas muuta?

ei ole
    celeroni asemel ikka pane pentium ja home asemel pro
    *LÄTI VABAKS!*

Comment

Mis firma kõvaketas see on? ???

Comment

Konfigist on nagu puudu mis cd-dvd draivid on???
        Ilma CD-RW seadme või/ning DVD seadmeta mina arvutiga küll kooselu ette ei kujuta.Paljas CD-om kõlbab küll vaid varest visata,hinnavahe CD põletajaga on ju kaduvväike!Pole sellel prosel häda midagi olen hullemategagi koostööd teinud ja kes keelab teda hiljem updatet tegemast,tähtis on emaplaadi maksimaalne toetuskiirus!Kõvaketas laguneb niikuinii varem või hiljem ära on ta milline tahes.

Comment

CD draiv puudub sealt sellepärast et see on mul juba endal olemas.(Samsung SW-240B 40x12x40) Minle endale meeldib küll see konf väga.Ei sa aru miks kõik neid P4 kiidavad?Ega nad nüüd maailma parimad ka ple

Comment

Mina ise pooldan üldse AMD
            endal AMD 2400+ xp ;ABIT MB NF7-S nvidia Nforce2 chip, soc. A, ATX, ATA133/S-ATA150, USB 2.0, AGP 8X, 5PCI, 3DDR (128bit), lan 10/100, 2x IEEE1394, "Serilell" ;2x256MB DDR
            dual 400Mhz; graafika 128MB TI4200 8xAGP vivo; HDD 80GB 7200rpm ATA 8MB cache. ja olen väga väga rahul soovitan teistele ka.

Comment

15" lcd mitte crt :P .

Comment

Võibolla tasub uurida, missugust häält masin teeb, ma mõtlen üldist jura. Vaikse pilliga on meeldivam töötada (aga maksab ka natu rohkem).

Comment

Video võta raudselt ATI ja see celeron jääb sul küll süsteemi pudeli kaelaks!

Comment

miks just ATI !?

see huvitab kyll kas sul on see fx 5200 64bitine või 128 bitine. 64 bitine on suhteliselt saast. 128 bit on juba enamvähem töövõimeline. Samas jääb kaart nii või naa TI 4200'le alla. Teisalt toetab ta DX9't. Kahe otsaga asi. Isiklikult kasutan ainult nVidia kaarte ja ATIga ei oska võrrelda aga siit sealt kogutud killukeste põhjal ma kyll ei kipu arvama et ATI raudselt parem oleks. Pealekauba on meil Eestis enamik ATI kaarte nii või naa Powercolori toodetud ja Powercolori kohta oleks küll nii mõndagi öelda...

Celeron on tõesti suhteliselt mõtetu loom kui su masinal natukenegi rohkem tööd tuleb teha. Kui raha tahad kokku hoida, osta hoopis AMD. Seda muidugi eeldusel et sa emaplaadi ka ostad...

HDD tootjast sis...praaki on igalpool..ise kasutan SeaGate toodangut juba kolmandat aastat ilma probleemideta...kurjad keeled räägivad, et Samsung pidi olema töökindel ketas..samas vist nauke väiksema jõudlusega...ja kindlasti ära soeta endale Maxtori ketast..

Comment

No-noh, mis powercoloril viga on? Endal töötab küll kõik tip-top. Ainult alguses oli väike jama, vivo driveritega, kuid selle põhjus, teadmatus. Ühesõnaga ei lugenud installi juhendit :P Kasutan ATI drivereid.
                      Ning suhteliselt mõttetu on vaielda kumb parem, kas ATI või GeForce. Mõlemad on head, ning mõlematel on omad plussid ja miinused. Loogiline, et soovitatakse seda, mida omatakse.
                      Või siis kellegil kogemus, et ostis ATI, ei töödanud korralikult, siis vahetas poes GeForce'i vastu. Täpselt sama võib juhtuda, et lähed poodi ostad GeForce, ei tööta, viid poodi, võtad ATI.
                      Endal olnud nii GeForce kui ATI( praegu ka ATI ). Igaühe maitse asi. Aga kui need +-5fpsi tõesti nii suurt rolli mängivad, siis tõesti võtta see, millel rohkem. Samas ei lähe võibolla sinu arvuti konfiga see fps sugugi nii kõrgele kui ülevaadetes. Kuid siis ei tasu pettuda.
                      Minu isiklik arvamus, et kõik kaardid erinevad vähemalt 0,01% kui mitte rohkem.
                      Ning pole see maxtor midagi nii halb. Endal kolm ketast, kõik maxtorid, vigu pole näinud. 0,5gb, 40gb ja 80gb.
                      Kuid jällegi, igaühel oma maitse.

to pic:
                      Kui oled rohkem mängumees, siis soovitan võtta AMD. Kui aga kaldud graafika ja video maailma poole, siis soovitaks P4.
                      Kõvaketas: Soovitaks võtta selline, millel 8mb cache. Ketta suurus ei oma erilist tähtsust. Muidugi kui väga suur, siis soovitan ketta kaheks jagada. Seal kus op pesitseb, sinna mingi 10Gb vähemalt.
                      Graafikal pole häda midagi.
                      Helikaart ja kõlarid, hea valik.
                      OP: Home'i asemel PRO
                      Monitor: Jällegi, kui kaldud rohkem mängude pärusmaale, siis soovitaks CRT molu. Kas siis 17" või 19".

Kuid ma ei näe kusagil, et oleks juttu emaplaadist :?
                      Ilma emaplaadi marki teadmata, ei oska midagi konkreetset soovitada.

Comment

Niih masin on sisi nüdseks käes Mina olen rahul HDD on Hitachi Deskstar...masin nii vaikne et ei kuule.Päriselt!Mängud veab ülihästi välja ja ekraanil pole midagi viga Kuna pole eriti vägasuur mängumees siis sobbib väga hästi see konf

Comment

Working...
                        X