Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Videolõik arvutisse!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videolõik arvutisse!

Tere, kas keegi saaks mulle õpetada, kuidas oleks võimalik üks meeldiv muusikavideo netist alla laadida, kui üldse? Praegu on see kättesaadav automaatselt avaneva ja mängimahakkava videona, aga tahaksin selle salvestada, sest online-vaatamisel jääbki see mul hakkima, ja ei mingit naudingut.

lehel:
    http://jazz.about.com/b/2007/09/29/t...iana-souza.htm

Huvitab see video:
    "Here It Is":
    http://verve.edgeboss.net/wmedia/ver...here_it_is.wvx

URI:
    mms://wm3-cm.edgestreams.net/36/b0/36b0548e00d21da25a411810c29ffe9a-46b0ffd1.asf?auth=caEb.cxbJb.d3b8cJaeahcabVdOdPcHa McC-bhrk4V-kJa-Hxf&aifp=0001

Palun jääda teemasse, piraatlusest arvamuseavaldajad saaksid luua uue teema Video jääb ainult minu arvutisse, tubaseks kasutamiseks. Ja kui selline allalaadimine ei ole üldse võimalik, siis lähen muidugi poodi.

tänud ette,
    terw
    Rein

Vs: Videolõik arvutisse!

ma proovisin Reget Deluxega. võtsin sinu lingilt copy link location ja Reget aknasse.
    65MB kamakas hakkas igatahes nirisema. ma ei tea, mis asi see täpselt on, aga alla ta igatahes tuleb
    hea jatsu lugu igatahes
    edit: mängib ka, aga seejuures rügab minu XP1800+ täiega. kerida ka seda lugu ei saa
    viimati muutis kasutaja reuter; 22 m 2007, 21:48.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Suur tänu! Mulle tundub, et minu arvuti ei suuda seda ikkagi korralikult esitada, video on ilmselt liiga hea resoga.

Ma jah ei tunne seda sinu soovitatud programmi.

Tegemist on Leonard Coheni bossakspööratud (originaalist hulga mõnusama) looga Luciana Souza 2007. aasta plaadilt "The new bossa nova", olen vaimustunud, soovitan teilegi

Comment

Ei tea mul jooksis kyll see video.Kerida õnnestus samuti,kuigi miski 10 sek pidi ootama.Eks ta sõltub interneti kiirusest samuti ju.Mul siin miski 50 megane netikiirus kh:P
        otsija

Comment

video ei ole nii hea resoga, et see selle pärast hakkima peaks.
          ma ei räägi netis kerimisest. allalaetud videoklipp ei võimalda kerida
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Video on võimalik alla tõmmata VLC media playeriga ning sama playeriga mängib ka nii et saab kerida. Windows media playeriga ei saa kerida seda videot. Põhjuseks on VMW videofailist puudu olev index.

Comment

Aga kas Yahoo videot on üldse võimalik salvestada? Üritasin kõvasti, kuid tulemusteta
              Sportlikust huvist äkki keegi proovib ka: http://video.yahoo.com/video/play?vid=1111253842

Comment

konkreetse sparki leiab ka youtubest. Aga jah, VLC ga saab kusjuures ka videosid otsida ja need mida ta leiab, lubab ka alla tirida. Olen youtubes rakendanud.
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Konkreetset lugu Youtube'is pole, on mingi remix
                  Youtube'iga on lihtne, operaga lugu käima ja cache4 kaustast viimati sinna tekkinud failile mingi pleieri jaoks seeditav laiend taha. Yahoo-st kahjuks ei õnnestu nii... Ja aadress varjatakse kah seal korralikult ära

Comment

http://www.google.ee/search?hl=et&q=...eo+download&lr=
                    abiks ikka google.

Comment

Olen lapanud neid õpetusi põhjalikult, kasu pole siiani olnud. Yahoo näitab oma videosid kas päris oma player'is, või siis täiesti uues aknas, millel pole nupuriba - paljas raam ja video koos yahoo enda vilkuvate reklaamidega. Aadressile ei saa ligi, arvutisse ühe suure failina video ei teki, võimalik et tuleb hunnik pisikesi faile, mille asukohta pole suutnud tuvastada. Aga see on vaid oletus.
                      Vanade nippidega pole sel juhul midagi teha, aeg on edasi läinud ning asi on peenelt läbi mõeldud.
                      Kas on vabatahtlikke katsetajaid?

Comment

Orbit leidis video üles küll.

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
                          Orbit leidis video üles küll.
                          Suured tänud, ketas, sain lõpuks ikkagi hakkama! Algul oli probleeme orbiti kasutamisel, kuid ära ma ta sealt tirisin!
                          Tänud ka teistele vastajatele!

Comment

Working...
                          X