enne booti viskab sellise veateate NTLDR is missing, ja op süsteem on win xp home ???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
jama arvutiga
Collapse
X
-
enne booti viskab sellise veateate NTLDR is missing, ja op süsteem on win xp home ???
NTLDR on ehk 'network loader' või 'NTL driver' või 'National Language driver'. Need on huupi pakutud.
Comment
-
Minu teada on ta NT Loader ehk OS-i laadija ning ilma selleta asi ei puuksu. Ma ei tea, kas saaks teisest masinast sama fileed kopeerida aga proovida võib. Boodi floppilt üles ja vaata mis masinas üldse alles on.
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/ntldr- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Vs: jama arvutiga
mul oli sama jama kunagi et ütles et nldr missing ja kõik. asi lõppes format c-ga.
minu arvutis oli kaks partitsiooni. üks oli ntfs ja seal asus win xp pro, teine oli fat32 ja sellel asusid lihtsalt kõik mu faili. nii siis otsustasin kord miskil põhjusel selle fat32 partitsiooni ära visata ja peale seda enam ei läinud mu arvutil xp enam käima. täiesti ajuvabadus, aga ok format ja töötas jällegi. tookord jäigi mulle põhjus teadmata, kuni ma nüüd alles hiljuti märkasin et samasuguse konfiguratsiooniga kettal on toimunud huvitav muutus.
failid boot.ini , NTDETECT.COM ja ntldr on kolinud ära c kettal (ntfs ketas xp-ga) D kettale (fat32 failide hoidmiseks).
kas keegi oskab öelda miks nad sinna kolinud on kui nende õige koht on tglt opsüsteemi kettal?
eeldan et siis kui mul sama probleem oli siis oli analoogse asja pärast.
PS! see fat32 ketas oli olemas ka siis kui installisin viimane kord endale windows xp pro peale.
kas keegi oskab sellist op süsteemile käivitamiseks vajalike failide kolimist komenteerida?
parimatega
gonerviimati muutis kasutaja Goner; 28 m 2007, 19:02.Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.
Comment
-
Vs: jama arvutiga
Võimalik et MBR'i jäi eelmine süsteem üles ja uuesti installeerides võttis selle aluseks
sellest peaks nii lahti saama.
Xp boot plaat
Boodid üles
sealt Recovery Console
seal kopeerid
copy Xkoht:\ntdetect.com c:\ntdetect.com
copy xkoht:\ntldr c:\ntldr
fixboot c:
fixmbr
fixboot c:
quit
Comment