Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kahe ruuteriga interneti jagamine, ei toimi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kahe ruuteriga interneti jagamine, ei toimi.

Selline mure, et oman ruuterit TrendNet TW100-S4W1CA, ennem oli lihtsalt elioni kodulahendus ilma digi-tv'ta, nüüd digi-tv'ga. Kuna Trendneti ruuter asub arvuti juures teises maja otsas kuhu on veetud ka teistest arvutitset tulevad kaablid ja telekas on teises maja otsas siis ühendasin nõnda, et elioni ruuter on seal kus telefoniliin majja tuleb (peaaegu TV juures) ja sealt jookseb internett SpeedTOuchi esimesest kanalist välja ja teise ruuteri Interneti sisendisse, mis peax jagama seda ülejäänud arvutite vahel aga ruuter ei taha seda teha. Olen üritanud seadistada teisiti, aga ei hakka tööle. Paluks abi sellega, oleks vaja et töötaks nagu switch. Et jagaks juba sissetuleva interneti mitmeks.
    Loodan, et saite aru mida mõtlen.
    Elioni ruuter on Thomson SpeedTouch 546.
    viimati muutis kasutaja Crash_Override; 24 December 2007, 14:03.
    Info võib olla ELUOHTLIK!

Vs: Kahe ruuteriga interneti jagamine, ei toimi.

Ühenda esimesest ruuterist tulev juhe teise ruuteri LAN-pesasse. Lülita teise ruuteri DHCP välja. Jälgi, et ruuterite IP-d ei oleks samad. IP-aadresse jagama pane esimene ruuter.Nii peaks toimima.

Comment

Esmalt postitatud Crash_Override poolt
      ... Thomson SpeedTouch 546 + TrendNet TW100-S4W1CA
      kui Crash_Override õpetus tundub keeruline siis
      ST546 LAN-st ühendad TW100 WAN-i, Trendneti ruuterile teed reseti, hoiad ruuteri tagaküljel augukese põhjas olevat lülitit all kuni tuled teisiti vilkuma hakkavad ja ruuter restardi teeb, seejärel peaks vaikimisi seadistusega võrgukaardid arvutites netti pääsema ...
      see oleks ajutine lahendus aga lihtsam, ei pea seda trendneti confima hakkama ...

Comment

Kusjuures sellel ruuteril ei ole mitte ühtegi nuppu kuskil. Tegin üle veebi talle factory reset'i, aga ei aidanud ka see midagi. Olen proovinud siin igatsugu configuratsioone, aga näe tööle ei saa. Oleb lugenud juhendeid netist ja ka neid mis kaasas oli. Ei midagi, ei saa targemaks

Comment

Mida ma loen: ""ja sealt jookseb internett SpeedTOuchi esimesest kanalist välja ja teise ruuteri Interneti sisendisse, mis peax jagama seda ülejäänud arvutite vahel aga ruuter ei taha seda teha.""
          Õigus. Ei teegi. Pool aastat tagasi olin hädas sama probleemiga. Lahendus oli selline:
          1. Jäta rahule ""teise ruuteri Interneti sisend""!!!
          2. SpeedTOuchi esimesest kanalist välja ja teise ruuteri LAN väljundisse!
          3. Ka teistest arvutitest tulevad kaablid teise ruuteri LAN väljunditesse!
          4. Lülita teise ruuteri DHCP välja.
          Mina sain selliselt käima. Proovi!
          viimati muutis kasutaja vasaraonu; 25 December 2007, 10:29.
          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Suuredtänud vasaraonu!
            Kusjuures töötabki nõnda. Poleks ise küll sellepeale tulnud aga tööle sai.

Comment

Working...
            X