Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

M5122 seaded

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

M5122 seaded

Hädas Nokia M5122 seadistamisega. Oleks vaja, et keegi targem puust ja punaseks ette teeks, enne kui ma selle karbi päris tuksi keeran. Plaan oli 2 arvutit selle taha ühendada ja netti ka. Siiamaani sai ainult 1 korraga netti. Nüüd õnnestus talle reset teha ja enam ei saa kumbki arvuti netti. Cli kaabli suutsin valmis teha aga mõistus ei hakka peale kuidas teda häälestada. Manual ei ole abiks, teadmistest võrgunduse alal jääb puudu. Ühendus on elioni kodulahendus ja arvutites xp pro.

Vs: M5122 seaded

Ärge nüüd nii tagasihoidlikud olge. Sain katse-eksituse meetodil modemi tööle. Üks vcc tuli seadistada pvc 0 100 pppoe-llc. Elionist öeldi, et see karp netti ei jaga. Milleks on üldse pandud hub ja modem kokku siis?

Comment

Näiteks Ethernet over ATM kasutamiseks. PPPoE pole veel kogu maailm.

Comment

Tänan. Mitte, et ma sellest nüüd targemaks sain. Küsin siis teisiti - kas on võimalik kõnaalust modemit seadistada selliselt, et oleks täidetud minu esimeses postituses mainitud eesmärk?

Comment

Ei ole võimalik.

Comment

Ikka jääb närima lause manualist-Nokia M5122 allows multiple PCs equipped with a 10Base-T Ethernet interface to be connected to high-speed data service, e.g. Internet.

Comment

M5122 võib paljugi lubada aga Elioni Kodulahendus hetkel ei luba seda nii kasutada.

Mõned ärikliendid aga kasutavad seda vist siiamaani.

Comment

Working...
              X