Tere! Kuna on juba aasta 2008 ja otsing annab ka vanu tulemusi, siis tahaksin teada mis on teie arvates parim pleier (viidates aastale 2008) arvutis ja veel parem kui seda saaks kuidagi tasuta allalaadida.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
parim pleier.
Collapse
X
-
Vs: parim pleier.
Tõmbasin ka omale einoh parim seni mida olen kuulnud jätab väga 5+ mulje . Jah ega see ongi ju igaühe kõrvades mida keegi kuulab ja mida jahib näiteks ma ei saa kuulata halva kvaliteediga heli, istun siis juba vaikuses. Ma usun et enda loodud muusika ole just see mida tahaks kuulata aga näe pole bändi.
Comment
-
Winamp ja VLC.
muidugi kuna vahest on vaja avada igasugu imelikke videoformaate, siis ka kõrval aitavad hädast välja Win Media Player, DivX Player, Quicktime Player. BSplayerit tõmmates TULEB installida mingi kuradi x-vara masinasse, mis siis aegajalt reklaamib end vms...igaljuhul edu
Comment
-
Muusika jaoks Winamp 2.81 + FLAC dekooder.
Video:
Audiokomponent AC3Filter
*DivX - BS + ffdshow
*DVD - PowerDVD
*mkv (720p + 1080p) WMP Classic + CoreAVC
*hd wmv WMP Classic
*h264 ja ts - PowerDVD(videokaardi abiga h264 dekodeerimine)
*igasugused imelikud formaadid - VLC
HD jaoks erinevad variandid, kuna masinal vahest jõudlusega probleeme.
Comment
-
Winamp 2,9x muusika jaoks, kuna mängija peab ökonoomne olema 366celeron ei ole just tööloom
filmide jaoks selle cellu peal ka Winamp
mediaplayer classic ja VLC on lauamasinas. lihtsuse ja eesti keele pärast on ka BS mingi muldvana versioon, et seda lisaträni küljes poleks oldversion.com on päritolu kohaks
Comment
Comment