Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

parim pleier.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

parim pleier.

Tere! Kuna on juba aasta 2008 ja otsing annab ka vanu tulemusi, siis tahaksin teada mis on teie arvates parim pleier (viidates aastale 2008) arvutis ja veel parem kui seda saaks kuidagi tasuta allalaadida.

Vs: parim pleier.

MPlayer videotele ja WinAmp musale.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Kasutan valdavalt sama, vahest filmide jaoks ka BSPlayerit.
      Condemn the hive.

Comment

Jah ma kasutan ka praegu sama kuid kuidagi imelik kõlab just raadio, läbi mõlema, samas kuulates i-tune`ga on raadio kvaliteet parem. Kuid teiste aplikatsioonidega saab rahule jääda nt video ja filmiheli. Kuid veel arvamusi?

Comment

Raadiot ma valdavalt ei kuula, sest sealt tuleb ainult tränni ja seda ei saa kõrvadega kuulata. Lisaks on praktiliselt igal võimendaval keskusel built-in raadio.
          (ma kuulan ainult enda bändi lugusi raadiost )
          Condemn the hive.

Comment

Re: Vs: parim pleier.

foobar2000 muusika jaoks ja VLC player filmidele. ainuke mõeldav kooslus.

Comment

Tõmbasin ka omale einoh parim seni mida olen kuulnud jätab väga 5+ mulje . Jah ega see ongi ju igaühe kõrvades mida keegi kuulab ja mida jahib näiteks ma ei saa kuulata halva kvaliteediga heli, istun siis juba vaikuses. Ma usun et enda loodud muusika ole just see mida tahaks kuulata aga näe pole bändi.

Comment

media player classic...see avab kõik loomad

Comment

Mingist ajast sattusin audio kuulamiseks kasutama dBpoweramp playerit ja enam pole muid kasutanud, ja nii juba mitu aastat. Proovi mõttes olen kasutanud ka i tunes'i ja veel mõnda aga ei. I Tunes on kole tüütu oma pidevate uuenduste jms jamadega ja muud on lihtsalt saast.

Comment

Musale ikka Winamp ja filmidele BS!
                    Minuarust parimad, aga eks iga linimesel oma maitse

Comment

Vs: Re: Vs: parim pleier.

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                      foobar2000 muusika jaoks ja VLC player filmidele. ainuke mõeldav kooslus.
                      Minu arust ka on filmide vaatamiseks parim VLC olen seda päris mitu aastat kasutanud ja kunagi pole olnud probleeme. Mingite koodekitega pole vaja jamada.

Comment

Winamp ja VLC.

muidugi kuna vahest on vaja avada igasugu imelikke videoformaate, siis ka kõrval aitavad hädast välja Win Media Player, DivX Player, Quicktime Player. BSplayerit tõmmates TULEB installida mingi kuradi x-vara masinasse, mis siis aegajalt reklaamib end vms...igaljuhul edu

Comment

winamp- audio. MPlayer for windows- filmid/videod. VLC- digiTV.

Comment

Muusika jaoks Winamp 2.81 + FLAC dekooder.
                            Video:
                            Audiokomponent AC3Filter
                            *DivX - BS + ffdshow
                            *DVD - PowerDVD
                            *mkv (720p + 1080p) WMP Classic + CoreAVC
                            *hd wmv WMP Classic
                            *h264 ja ts - PowerDVD(videokaardi abiga h264 dekodeerimine)
                            *igasugused imelikud formaadid - VLC

HD jaoks erinevad variandid, kuna masinal vahest jõudlusega probleeme.

Comment

Winamp 2,9x muusika jaoks, kuna mängija peab ökonoomne olema 366celeron ei ole just tööloom
                              filmide jaoks selle cellu peal ka Winamp
                              mediaplayer classic ja VLC on lauamasinas. lihtsuse ja eesti keele pärast on ka BS mingi muldvana versioon, et seda lisaträni küljes poleks oldversion.com on päritolu kohaks
                              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                              X