Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Tere! Kuna on juba aasta 2008 ja otsing annab ka vanu tulemusi, siis tahaksin teada mis on teie arvates parim pleier (viidates aastale 2008) arvutis ja veel parem kui seda saaks kuidagi tasuta allalaadida.
Jah ma kasutan ka praegu sama kuid kuidagi imelik kõlab just raadio, läbi mõlema, samas kuulates i-tune`ga on raadio kvaliteet parem. Kuid teiste aplikatsioonidega saab rahule jääda nt video ja filmiheli. Kuid veel arvamusi?
Raadiot ma valdavalt ei kuula, sest sealt tuleb ainult tränni ja seda ei saa kõrvadega kuulata. Lisaks on praktiliselt igal võimendaval keskusel built-in raadio.
(ma kuulan ainult enda bändi lugusi raadiost )
Tõmbasin ka omale einoh parim seni mida olen kuulnud jätab väga 5+ mulje . Jah ega see ongi ju igaühe kõrvades mida keegi kuulab ja mida jahib näiteks ma ei saa kuulata halva kvaliteediga heli, istun siis juba vaikuses. Ma usun et enda loodud muusika ole just see mida tahaks kuulata aga näe pole bändi.
Mingist ajast sattusin audio kuulamiseks kasutama dBpoweramp playerit ja enam pole muid kasutanud, ja nii juba mitu aastat. Proovi mõttes olen kasutanud ka i tunes'i ja veel mõnda aga ei. I Tunes on kole tüütu oma pidevate uuenduste jms jamadega ja muud on lihtsalt saast.
foobar2000 muusika jaoks ja VLC player filmidele. ainuke mõeldav kooslus.
Minu arust ka on filmide vaatamiseks parim VLC olen seda päris mitu aastat kasutanud ja kunagi pole olnud probleeme. Mingite koodekitega pole vaja jamada.
muidugi kuna vahest on vaja avada igasugu imelikke videoformaate, siis ka kõrval aitavad hädast välja Win Media Player, DivX Player, Quicktime Player. BSplayerit tõmmates TULEB installida mingi kuradi x-vara masinasse, mis siis aegajalt reklaamib end vms...igaljuhul edu
Winamp 2,9x muusika jaoks, kuna mängija peab ökonoomne olema 366celeron ei ole just tööloom
filmide jaoks selle cellu peal ka Winamp
mediaplayer classic ja VLC on lauamasinas. lihtsuse ja eesti keele pärast on ka BS mingi muldvana versioon, et seda lisaträni küljes poleks oldversion.com on päritolu kohaks
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Comment