Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Skype - parem kui MSN Audio Convers?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Skype - parem kui MSN Audio Convers?

Infot leiab:http://www.postimees.ee/index.html?o...901&rubriik=53 . Ka kommentaarid seal.  Ja ka  NETI  otsinguga  skype .
        Öeldud on, et töötab igasuguse ühendusega, ka läbi tulemüüri, aga siiski vajab W-2000 või XP. Ja  vajab "Broadband Internet connection'it". Kiirus minim 33,6 kbps.
        Minul Starman'i Mini. Ja XP Home. Up: 32 kbps. Lähematel sõpradel dial up  ja  W-95, 98. MSN Messengeriga kuulen sõpru hästi, nemad mind katkendlikult. Tahaks proovida seda skype ühendust. Sain ilusa, jumala eestikeelse versiooni 0.91.  Kas keegi XP  või W-2000 omanik viitsiks mulle korra prooviks tiristada? Minu aadress on sama, mis E-maililgi.
       Alla saab selle programmi-jupi laadida aadressilt:
           www.skype.com          Aitähh!
    Sõeludes saab vili selgeks !

mind olevat inimesed katkendlikult kuulnud selle skypega.
    DU-meter näitas pidevat uploadi 20kbps. äkki jagate oma uploadi kiirust, kui palju teil skype kasutab?

mul ka muide starman mini up 50kbps ja down 100kbps :P
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Uurisin huviga seda DU-Meetrit. See ju tasuline! Ja alla ei laadinud. Ähvardas millegi koledaga pärast 30 päeva. Kui ära ei osta. "No garantie for damage ...." jne.
         Rääkinud ei ole skype'ga veel ühtegi sõna, volume kohta seega ei oska arvamust avaldada.
      Sõeludes saab vili selgeks !

Comment

Paar sõna oma kogemustest.
        Minul Win98SE ,sõbral W-2000.Kui mina helistan temale ja tema vastu võtab on mõlemapoolne kuuldavus väga hea.Kui tema minule helistab,siis ühendust ei saa.Juhul kui ühendus on olemas ja mina toru hargile panen,siis mina uuesti valida ei saa.Annab veateate,et helikaardi sisend/väljund error.Saan uuesti valida ainult pärast arvuti re-starti.Viga on ilmselt selles,et Skype ei tööta Win98SE-ga korrektselt.Mainitud oli W-2000 ja XP,millega töötab.
        Kui kellegil on veel kogemusi, paluks jagada !
        Ain

Comment

Kvaliteet on täitsa hea
          Lihtne ja selge.Mulle küll meeldib.
          Töötab mul üle NAT-i ilusti.Midagi konfida ei olnud vaja.
          Peamine eelis ongi see et töötab jagatud võrkudes :P
          Aga eks näe kuidas asi edasi areneb.
          Igatahes jõudu tegiatele.

Comment

Working...
          X