Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti Ei NÄita Videot

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti Ei NÄita Videot

Tere.probleem selline et arvuti ei näita videopilti .käima pannes hakkab plaat mängima ja heli on aga pildi asemel on kas must väli või mediapleieri vävimuster.kuna ise selle arvutivärgi koha pealt suht tume siis ei oska midagi ette võtta.PS pole enda masin! Sellepärast ei oska ka tehnilisi parameetreid hetkel anda.kui keegi oskab selle jutu peale midagi oletada andke teada. THÄNKS.

Vs: Arvuti Ei NÄita Videot

ilmselt mingi koodek puudu ....mis tüüpi videofaili vaadates viga ilmneb ...kui divx vaatanmisega probleem siis kirjuta google otsingisse divx ja tõmba divx koodek .

Comment

tuleb proovida,see oli avi formaadis video.

Comment

http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm->K-lite codec pack

Comment

Pigem juba http://www.videolan.org/ ja võib unustada igasugused koodekid ning WMP...

Comment

need pakid on mul viimasel ajal segadust tekitanud, seepärast kasutan eraldi koodekeid: divx3.xx, xvid ja AC3. vähe asju, mis pärast ei mängi. muu lihtsama träni jaoks rebib mediaplayer ise netist.
            VLC on tõesti hea asi, aga kasutamine mulle eriti ei meeldi. maitse asi: kellele ema, kellele tütar...
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

media player classic on ka mis avab igasugu meedia faile

Comment

koodepakid on jah ühed suured segadusetekitajad ....mina ei pea divxi vaatamiseks muud vajalikuks kui vastavalt vajadusele uuendad ac3 audio koodekit ja divx koodekit ......igast pakid on jamad ...ja tihti tulemust ei anna .

Comment

Mediaplayer Classic + ffdshow ja kõk videod tulevad lahti. Kui ei, siis on juba videofailis midagi mäda. Haali media splitter on ka üsna tore lisa. Eraldi koodekieid kasutan ainult pakkimiseks.
                  Ise ma samuti VLC-d ei salli.

Comment

Lauaarvutis gs7600 tõttu on asendamatu Bsplayer. Läpakas Mediaplayer classic. Vlc eelis on see et lihtsalt kopid arvutisse ja saad filme vaadata.
                    Kõige koledam ja kasutaja vaenulik on minu meelest tavaline Media Player.
                    Maailm oleks puhas ja süüta
                    kui poleks õllejogurtit
                    - Õ.Õ.

Comment

Working...
                    X