Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
fuijitsu siemens amilo pi 2550 vista vahetus xp vasta...
Miski pärast ei leia hdd ülesse.Lisa softi vaja selleks?Otsides ei leidnud miskit .Tegu peaks olema tava ata kettaga,vähemalt vista näitab nii .
Offtopic head lapsed kasvavad vistata
Vs: fuijitsu siemens amilo pi 2550 vista vahetus xp vasta...
Erinevad failisüsteemid. Proovi mingi boot CD-ga käima tõmmata ja hävita kõigepealt partitsioon(id).
Pidi olema võimalus microsofti spets softiga üle minna XP-le.
oijah see vista....välismaa foorumid on igast õpetusi täis kuda sellist toimingut teostada, googlesse otsingusse mingi vastavad märksõnad, kuid ei mäleta enam millised.
ise tegin mingi õpetuse järgi nii : darik´s boot and nuke´ga kõvaketas täiesti tühjaks, xp plaat sisse ja install. no problemo. kaotasin küll 20gb, sest ei osanud vista recovery kettaga midagi teha.
sõbral aga tekkis raskusi. peale boot and nukega HDD draiverit üles ei leidnud ja siis pidi selle kuidagi manuaalselt masinale ette söötma. lõppkokkuvõttes saime mõlemad masinad 100% tööle.
Mina lisasin winni installiplaadi isole miski SATA draiverite paki nLite-ga juurde ja sain edukalt pi2515 looma tööle. Kusjuures sata draiveri fail pidi olema selle aasta jaanuari seisuga....st varajasemaga ei saanud hakkama.
lase 98 peale. mitte üks muu asi ei toimi, aga ketas on olemas. 98 arvab selle SCSI olevat
SATA ajurid tuleb enamasti väliselt lasta(kui pole plaadile integreeritud) ja tihtipeale on selleks floppi tarvis. lihtsalt informeerin...
OT: voiks teha kleepuva teema, kus on kogum opetustest, kuidas vistalt 2k/XP peale kolida. ma usun, et see on järjest enam päevakorda tulev teema. enda kogemused on selle asjaga nii ebameeldivad, et tarbijakaitsena(kui ma oleks) püüaksin vista(saasta nime suure tähega ei kirjuta) levikut piirata
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
mul läpparil on vista peal ...jookseb küll ja probleeme pole olnud .....eks ta toores ona ga mõne aasta pärast kiidavad teda kõik ....eks xp.ga oli ka algul kõvasti probleeme ...ükski asi ei saa kohe hea olla ....aga vista toimib küll ...mul vähemalt
Vistaga oli hiljuti järgmine huvitav kogemus.
Klient ei nõustunud installima OS'i kriitilisi uuendusi (eestis iga kuu teisel kolmapäeval), pani segaduses akna ristiga kinni, et mine tea mis jama see veel on.
Peale seda IE7-ga ta enam netti ei pääsenud, aken läks helehalliks ja teatas veast ning pakkus helpi, e-mailid käisid aga läbi ja kõik muu töötas.
Leidsin system restore kaudu selle varem allalaetud ja installimata vastava uuenduse ja parandus sujus mõne hetkega.
XP küll nii käitunud ei ole.
Comment