Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti ei käivitu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: arvuti ei käivitu

ei ole ühtki piiksu.ainult ventilaatorid lähevad käima ja kõik.

Comment

Seega POST ei toimi, proseni ei jõua. Ilmselt emaplaat.
      http://www.pcguide.com/ref/mbsys/bios/boot_POST.htm
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Ei hakka uut teemat tegema, küsiks sarnase asja kohta.
        Nimelt, enne korralikult töötanud masin on viimasel ajal hakanud pipardama. Sisse lülitudes enamasti pilti ette ei võta. Paari sekundi jooksul hakkab videokaardil põlema led, mille juures on kirjas "ERR". Käima saab nii, et tuleb mängida reset nupuga ja voolu sisse-välja lülitada. Teinekord peab seda lausa pool tundi tegema.
        Arvuti kohta ei oska suurt miskit öelda, kuna tegu on sugulase masinaga. Ah jaa...videokaardi ja kõvaketaste eemaldamisel piiksub, nagu peab veakoodi.
        Videokaart metsas?
        Allkiri.

Comment

Esmalt postitatud vax poolt
          ... Arvuti kohta ei oska suurt miskit öelda, kuna tegu on sugulase masinaga. Ah jaa...videokaardi ja kõvaketaste eemaldamisel piiksub, nagu peab veakoodi. Videokaart metsas?
          Proovida teist videokaarti või panna monitor emaplaadi videoväljundisse.
          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vax, kas videokaart on Nvidia? Neil on vahel see "err" dioodike...
            Kontrolli kas kondekad videokaardil pole punnis pealt ja/või mingi löga alt välja tulnud.
            Kolme NV kaart sellist näinud, üldised sümtomid suht sarnased olid.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt
              Ega muudmoodi ei saa kui võtad prose ja paigaldad ta kuhugi teisele emmele. Samas aga peaks vigase prose korral arvuti kuni POSTini üles tulema, kui video jne korras on...
              Leia kuskilt soc478 emaplaat ja proovi.
              vaidlen vastu. vigase prose korral olid mul samas sümptomid mis kreeklasel. vendid läksid käima aga mitte midagi muud. prose oli celeron d 3.33MHz.

Comment

Arvutid on müstilised asjad.
                Oli selline probleem, et arvuti käivitus 1-50 korrast, kusjuures täiesti kaootiliselt. Vendid uugasid, BIOS ei postinud. Viga oli videokaardis (6600GT), kuigi kõige rohkem kahtlustasin emaplaati ja toidet. Beestingu poolne garantii oli läbi, tehase garantii aga õnneks kehtis.
                Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
                  vaidlen vastu. vigase prose korral olid mul samas sümptomid mis kreeklasel. vendid läksid käima aga mitte midagi muud. prose oli celeron d 3.33MHz.
                  Arvuteid on igasuguseid, ju siis sul ei vedanud... Ma olen näinud Tyani ja Epox´it (for AMD) mis läksid kuni POSTini.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt
                    Vax, kas videokaart on Nvidia? Neil on vahel see "err" dioodike...
                    Kontrolli kas kondekad videokaardil pole punnis pealt ja/või mingi löga alt välja tulnud.
                    Kolme NV kaart sellist näinud, üldised sümtomid suht sarnased olid.
                    jep, Nvidia
                    Eks mingi aeg proovin mõne teise kaardiga...
                    Allkiri.

Comment

mina kahtlustaks käivitumisekalana esmalt emaplaati ja toidet. Inteli toodanguga vähe kokku puutunud, aga AMD puhul olen juhtund nägema ühte surnud proset. prose reeglna pigem kellatakse puruks, niisama nad naljalt katki ei lähe. mälu on tiba õrnem asi, aga kui kast on kogu aeg kinni, siis reeglina ei juhtu ka neil miskit. emaplaat ja toide on konkreetselt vananevad komponendid. peamiseks süüdlaseks on lüüdid. video samamoodi, kuigi reeglina video suremisel on arvuti muud elumärgid siiski tuvastatavad
                      minu kogemustele tuginedes on nõrgim lüli toide ja seejärel emaplaat.
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                      X