Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HP pavilion dv6000 draiverid kiire....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: HP pavilion dv6000 draiverid kiire....

mina kyll nii kergelt alla ei anna.

Comment

ei vitisind kõike läbi lugeda, aga pakun,et lähevad samad driverid mis mulle, http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...=asc&start=150
      graafika sain nvidia'lt
      Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

Mul oli kah võimalus saada endale üks HP läpakas dv6507eo sellel on nii xp ,kui ka vistaga jamasid. XPga lihtsalt ei leia drivereid analoogne värk sellega ,mis siin teemas. Kui vista peale panna ,siis saab ka enamus drivereid peale ,kuid veebikaamerat ei tunnista ja LCD paneb refresh rateks 60% ja seda muuta ei saa monitoriks määrab Genetic PnP monitor. Tahaks teada ,et äkki on kellegil Tallinnas mingi komplekt driveried mida võiks proovida. Soovitavalt jääks kah xp juurde ,kuid kui ei saa siis tileb selle vistaga leppida.
        Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

LCD refresh rate 60% ? Mõtled ikka 60Hz? Kui nii, siis on kõik nii nagu peab.

Kui sellest abi, siis mõned esimesed Pavilion (loe: Paavian ) dv6000 ja dv2000 seeriad tulid XP Home`ga - neile peaksid olema XP draiverid täiesti olemas, tuleb vaid HP saidil veidi kaevata. Eeldatavasti on enim probleeme valmistanud riistvara nagu Conexanti heli, Broadcomi LAN ja WiFi kaart jms. samaks jäänud üle eri seeriate ning vana seeria dravereid saab kasutada ka uuemate seeriate jaoks.

Comment

Siis on hea kuulda ,kui see refresh rate on õige ,kuid milleks siis ültse see 60Hz sinna seisma jätta? Lisaks ühel mu sõbral on lcd (samsung lauaarvutia )sellel saab seda muuta 60-75Hz
            Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

peaks välja kuulutama, et Tallinnas vahetan HP läpparitel Vitsa XP vastu. Kui kellelgi on abi vaja, siis andke märku. Tasu kokkuleppel
              hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Working...
              X