Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

läpakas ja digikas nässus.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

läpakas ja digikas nässus.

vot kaks probleemi siis..

läpakas on fujitsu siemens amilo ..... ja nüüd selline case et tegin tööd arvuti taga ja lõi pildi valgeks. kui restart teha siis pilt on ees mingi 10 kuni 30 sekundit ja läheb jälle valgeks. lükkasin siis tavalise monitori vga pessa ja pilt ees tavalisel monitoril. nüüd istungi siin niimoodi.

ise arvan et tõenäoliselt on vast lintkaabel läbi omadega. aga ma pole veel igaks juhuks lahti kiskunud. mis te arvate.

garantii on läbi juba juhul kui aasta kestis..... kuuldes mis teistel kõigil nende hp de ja fujitsu siemensitega kõik juhtunud on ja nad garantiis käinud kõik siis minul isegi hästi kestnud. see on see kui asju liiga hästi hoida... lähevad katki alles siis kui garantii läbi on.

digikaga (hp 635) on see et laenasin sõbralt et paar pilti klõpsida ... juhtus nii et ei saanud mitte ühtegi pilti teha :S panin patareid sisse vajutasin on/off nuppu ja objektiiv tuli välja ja roheline tuli hakkas vilkuma ning lcd ekraan oli must. usb kaabliga arvutile järgi pannes ei leia kah midagi.

väike illustreeriv pilt ka

ilmselt siis seal sees miskit sassis v kinni kiilunud äkki

ootan nõuandeid.
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Vs: läpakas ja digikas nässus.

Amilol oli see sagedane viga. Asi on minu meelest ekraani lintkaabli pistikus. Et halvasti pesas. Võta ta välja ja pane uuesti tagasi.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

nojaa ma olen kõik juba peaaegu lahti saanudainult sedakohta mis on ventilaatori ja aku vahel ... seal midagi hoiab kinni korpust.... tund aega pusin juba ei saa pihta kust ja kuidas selle lahti saaks

edit: leidsin üles ... seal oli kaks varjestatud juhtmete punti mis olid klambriga kinni ... see klamber lahti lasta kruvist, eemaldada ja siis kaablitepunt ka eemaldada, siis pääseb ligi veel ühele kruvile ja see hoidiski kinni.

veel üks edit. tundub et needsamad varjestusega kaablid olidki LCD sse minevad sest mingit lintkaablit ma ei leidnud. panin need kinni ja läpaka tööle ja pilt on ees. et siis korras vist. kui see nüüd ei ole hõige enne õhtut.

aga digikas on ikka katki.
      viimati muutis kasutaja weardow; 30 April 2008, 19:36.

Comment

proovi ilma mälukaardita.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
          proovi ilma mälukaardita.
          mälukaarti pole.