Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Monitori pilt väreleb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monitori pilt väreleb

Tere

Niisiis on üks Compaq P50 molu (mudel nr 611T), mille pilt on minu käsutuses olnud ajal (ca 1,5 a) kogu aeg vaevumärgatavalt värelenud. Viimasel ajal on asi tugevalt progresseerunud ja pilti ei kannata enam üldse vaadata

Kas ja kus on võimalik / majanduslikult otstarbekas sellise veaga molu parandada või tuleb ta otseteed prügimäele saata.

ruut

Kaadrisagedus väike..
    vôi môni toite(vôi muudest) lüütidest ôhtal..
    vôi lähedal mingi vahelduva magnetvälja allikas
    vôi degaussimise ahel katki..

Esimest ja kolmandat pôhjust saad ise kontrollida.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mnjahh...

Kaadrisagedusega on mängitud - tulu ei mingit. Magnetvälja allika võiks ka välistada, kuna teine monitor sama koha peal töötab probleemivabalt. Degaussimine parandab ajutiselt pilti st. värelus jääb väiksemaks aga ei kao.

Et siis jäävad vigased lüüdid?

Kes võiks asja üle vaadata? Beesting? Kui paarisaja krooniga saaks vea parandatud siis oleks asjal mõtet, muidu läheb käiku prügimäe variant

ruut

Comment

kui asja juba prügimäele hakkad viskama siis anna ta parem mulle
        Andke andeks mulle minu lollid küsimused
        nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Mnjahh...

Et siis jäävad vigased lüüdid?

Kes võiks asja üle vaadata? Beesting? Kui paarisaja krooniga saaks vea parandatud siis oleks asjal mõtet, muidu läheb käiku prügimäe variant

ruut
          vôibolla jääb ka degaussi otsale vool peale. Seda saad kontrollida, kui kisud degaussi m2hise pistiku plaadi küljest lahti ja paned siis tööle
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Põhjus võib tõesti olla toitelüütides, kõige paremini saaks asja kontrollida ossiga. Samuti külmjoodetes. Tihtipeale aga kisub selline viga reatrafo tuksis oleku poole
            Kirjelda värelemist lähemalt.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
            X