Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

EOS 400d ei suhtle arvutiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

EOS 400d ei suhtle arvutiga

Tere.

Probliim siis selles, et arvutis ükski programm ei näe antud kaamerat, ei teki ka lisa kettaid my computeri alla. Kui kaamera arvuti järele lükata, siis leiab uue seadme. Draivereid Canon Solutions 17.0 CD-lt ei leia. PTP/TWAIN'i jama tundub olevat. Netist ei suuda leida CANON EOS 400D kaamerale neid, kõik mis leian (need, mis XP-le sobivad) on kas 300 või 350D kaameratele. Ei tööta ka nendega. Ise kardan, et peamine probleem on selles, et mul on kasutusel igatepidi muditud Win. Ubuntu live CD-ga töötas asi ilusti.
    Kuskilt olen draiverid peale saanud ja Device manageri all oleks nagu kõik korras. Scanners and cameras all näitab ka seda seadet ilusti. Samas...ükski programm seda kaamerat ei näe, kettaid ei teki, windowsi enda kaamera/scanneri wizard ütleb, et kaamerat ei leita.

Ideid?

Vs: EOS 400d ei suhtle arvutiga

Lihtne lahendus oleks CF kaardi lugeja arvutile osta.

Comment

See ei ole lahendus probleemile, vaid ümber nurga liikumine. Lisaks mälukaardilugejaga ei saa ma juhtida/seadistada kaamerat.

Comment

Eggy ega see minu vana ja sinu uus kaamera pole

Comment

Ehh...kui juba selline küsimus välja käidi, siis võib olla küll. Läksin kergema(?) vastupanu teed-lasin uuesti winni peale. Nüüd ainult veel sajad pisiasjad seadistada-installida.

PS! Kaamera töötab.

Comment

Working...
          X