Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IEE 1394 kaardi ühendamine arvutisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IEE 1394 kaardi ühendamine arvutisse

Tere. Kerkinud esile selline probleem, mille lahendamiseks enam ise midagi ette võtta ei oska ja seepärast küsin ehk oskab keegi mind foorumist aidata.
    Asi selles, et sai ostetud uus arvuti ja sellel puudus IEE 1394 kaart, ei pidanud selle puudumist siis probleemiks, kuid nagu ikka nüüd see hetk käes kui vaja teda on. Sai Ordist ostetud üks 160 kroonine kaart (Chronos MP6306), surasin selle õnnelikult siis PCI-sse sisse ning lülitasin arvuti sisse. Ei midagi. proovisin Add hardwarega (automaatselt ja käsitsi ja mitu korda vahetades PCI avasid), kuid ei midagi. Arvuti annab kätte mingi vea nr 34 (?). Proovisin otsida ka sobivat driverit, kuid ei leia seda kuskilt, isegi tootja kodulehel pole midagi.
    Ise arvan, et asi on mingis tühises linnukeses kusagil ja enne kui hakkan selle pärast Ordisse tagasi pöörduma (sinna pikk maa minna mul ja ei taha lolliks ka jääda) küsin asja igaks juhuks järele, ehk keegi oskab aidata. Tänud juba ette

Vs: IEE 1394 kaardi ühendamine arvutisse

Milline op.süsteem?
    Milline emaplaadi tüüp?

Vista draiverit ei tundu sellele kaardile olevat.
    Uus arvuti? Konsulteeri arvuti müüjaga.
    viimati muutis kasutaja vasaraonu; 03 m 2008, 23:48.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Pole kuunud, et IEEE 1394 kaart vajaks eraldi draiverit. Kõik on XP-s või Vistas juba olemas. Näiteks XP tunneb kaardi ära kui OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller'i ja installib selle automaatselt.
      Vistat ei tea, aga usutavasti toimib kõik samamoodi.
      Ma pakun, et kaart on vigane.

Comment

Kas BIOS-is on PCI pesad avatud?
        Mõnel mobol on lisatud võimalus mittekasutatavad pesad sulgeda (Unused PCI Slot Clock - Disable/Enable).

Comment

Kas emaplaadi draiverid on kõik peale lastud?

Comment

Nii, minu probleem on leidnud õnneks nüüd lahenduse. Nagu ma ka ise arvasin oli probleem lihtne (hea et tagasi õiglust nõudma ei läind), sisestasin emaplaadi cd ja lasin kõik draiverid tal üle lasta. Seejärel panin uuesti kaardi sisse ja asi funkab.
            Ma ei oska arvata, mismoodi või mis ma valesti tegin, kuid midagi pidi seal olema, igal juhul aitäh kõikidele, kes vastasid, sain oma asja tööle ja saan hakata asja kasutama.

Comment

Working...
            X