Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kaks katkist CD-ROMi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaks katkist CD-ROMi

esimene neist LG CD-ROM CRD-8520B
    ei leia cd si üles. Panen cd sisse keerutab korra plaati jääb seisma tuluke veel ära ei kustu mõtleb natsa ja keerutab veel korra plaati jääb seisma ja siis kustub tuluke ka ära. laser ka töötab tal vähemalt läätsest punane tuluke põles
    kus ja milles võiks viga olla ?

teine neist miski tundmatu 40x CD-ROM.
    kui tööle panna siis hakkab ees tuluke vilkuma ja kõik. rohkem edasi ei tee mitte midagi ei reageeri open/close nupuvajutusele. Windows ka jamab siis kui see cd rom küljes on. Windows läheb käima aga mitte midagi teha ei saa kuskil klikata ega mitte midagi. ilmselt saab arvuti aru et miski cd rom on küljes ja üritab teda ära tunda vms.
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

esimene neist LG CD-ROM CRD-8520B
    ei leia cd si üles. Panen cd sisse keerutab korra plaati jääb seisma tuluke veel ära ei kustu mõtleb natsa ja keerutab veel korra plaati jääb seisma ja siis kustub tuluke ka ära. laser ka töötab tal vähemalt läätsest punane tuluke põles
    kus ja milles võiks viga olla ?
    eks ikka lääts on must endal sama jama ühe cd-romiga olnud
    puhastan ära ja kõik cd-rom nagu uus
    muidugi kui lpaati välja ei loe siis proovi mingi suruõhuga või mingi pehme vatitupsuga( see viimane variant vähe kahtlane võid vigastada laserit, aga proovida võib)

Comment

kui midagi muud teha ei ole, siis tee selline asi ära
      http://www.patenttinet.com/?patentti=juke-cd
      Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
      DeeJay Catass

Comment

Teisel on mõistus tuksis, sealt saab 1-3 huvitavat mootorit, või siis selle vidina, mis eelpool soovitati.. Esimese puhul on varjante mitmeid.. proovi, kas ta audio plaati loeb, peale puhastamist (puhasta pintsliga ), võid nii teha, et paned lihtsalt toite sappa ja plaadi sisse, kui on kõrvaka auk ja play nupp, kui ei siis arvutiga.. vähemalt saaks siis muusikat kuulata, neil on mingi selline jama, et võimsus langeb laserir, või ma ei tea ja siis ei loe enam datat välja, aga kuna Audiot loetakse aeglaselt, siis muusikat peaks ilusti mängima, vastasel juhul saab jälle midagi ehitada.

Comment

Working...
        X