Selline mure oleks, et kui ma tahan kasutada hiire sees olevaid liikumis andureid, aga mitte hiirena.. kust ma saaks softi, või kuidas see asi toimima panna, et ta ei liigutaks mitte noolt, vaid seda mida on määratud ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Hiire skeemi kasutamine...
Collapse
X
-
Natca uduseks jäi. Kas tahad kasutada ainult andureid või ka hiire sees olevat proset?
Esimesel juhul tuleb LED-i poolele sobiva taki kaudu toide anda, vastuvõtu dioodi saab ehk CMOS puhvri külge sokutada ja ongi pulsid käes. Loed neid nt. läbi LPT pordi.
Hiire aju saaks ka kasutada. Vaata Nortoni terminaliga ära, mis koode saadetakse ja siis kirjuta väike koodijupp mis COM porti loeb ja vatavalt koodile teeb mida tahad.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
See sõltub juba maitcest. Mina C++ ei oska ja õppida ka ei viitci ja seepärast kirjutan Visual Basicus. Tõelised Programmeerijad muidugi nii ei tee aga kood hakkab tööle küll.
Pordi lugemise näiteid vaata kasvõi Arvutikasutaja ftp-st, kaust e-pikendus. e-pikend.frm'is on alamprogramm SendData.
Visual Basicu foorum on ka tore koht- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Kui ma nüüd õeti aru sain, tahad sa teha põhimõtteliselt hiiredraiverit? Et siis roti prose tegeleb low-level impulsside lugemisega ning tagastab sinu prosele ainult lõpptulemuse. Kui nii siis kunagi oli olemas selline asi nagu "PC Game Programmers Ensoclopedia" (Nii, õigekirja eest mina ei vastuta) ning seal oli päris hästi edasi antud hiiredraiveri põhiidee ning ka protokoll, mida kasutatakse. Seda küll ASM-is ja DOS-i põhiselt, kuid siiski midagi
Või sain ma asjast väga valesti aru
andy@unine.jubaNagu vahelduvvool - on ja ei ole
Comment
-
VB'l endal vist defaultina sellist vidinat ei ole millega I/O porte kontrollida. Küll aga liigub interneeduses selliseid asju ringi millega vastav funktsioon VB'le külge pookida. www.visualbasicforum.com on abiks.
Comment
-
Tolle DOS-i asja pakkusin välja selleks, et seal oli antud protokoll, mida rott kasutab. Sealtoodud näide jooksis mul kunagi masinas ilma mingisuguse hiiredraiverita (vähemalt ise ma nagu mäletan, et saatsin driveri mälust kus seda ja teist enne kui testisin) ning seda protokolli kasutades saaks äkki rotiga suhelda. Ei oska küll eriti palju kaasa rääkida "protected mode" vs "real mode interrupts", sest
winXP teadupärast 32Bit, ning katkestus on seal hoopis teine asi, kui DOSis (16 bit). Siin tõstan käpad püstiNagu vahelduvvool - on ja ei ole
Comment
-
Eksisin, see oli hoopis Project->Components
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/komponendid.JPG
ja koodinäide:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/port.txt
See kood luges mu vanast Siemens S4-st datapistiku koode. Tulemus -> nullModemikaarti ei õnnestunud softiga emuleerida. Äkki keegi teab lahendust?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Eee...mõtlesin seda et tolle vana kännuga suhtlemine osutus üle ootuste keeruliseks. Suhtlemine kui selline toimus küll. Ka XP all.Viga oli kännus, tegelikult minus et ei osanud kännule õigeid asju öelda.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment