Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Ma usun et pordi lugemise komandod on Q-Basicus ka olemas. IN ja OUT ntx võiksid sinna kanti minna. Uuri kirjandust!
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kunagi kuskil robotiehitajate lehelt jäi silma, et kasutati optilise hiire komponente roboti liikumise anduritena. Optilisel hiirel ju liikuvaid osi pole ja mehhaanika osa oleks väga lihtne. Ma muidugi ei tea kas see antud konkreetsel juhul abiks on.
Veel üks väike täpsustus, et kui PC külge ühendada kaks hiirt millest üks on laual ja teine kuskil kardinapuul siis pole päris selge kummaga arvuti tahab hakata kursorit juhtima. Lihtsaim oleks muidugi masin käivitada nii, et ainult üks hiir on ühendatud ja alles hiljem lisada oma meistriteos.
Optilise hiire sisu kasutamine on küll huvitav idee.!!!
2 hiire puhul töötavad mõlemad, olen proovinud. Või lausa köieveo organiseerida
Aga terminali progega saab paremin kuulata küll kui roti (ümbertehtu)alles hiljem järgi paned.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Seda ma tean ise ka, et kaks hiirt saab järgi panna.. Ja tõesti mõlemad liigutavad noolt... Aga Sellest on väha kasu, sest jah, see roboti teema ei ole päris see mis ma mõtlesin, aga midagi sellist võiks ju ka teha :P Aga tähtis on see, et teine hiir, mis oleks siis kas optiline või kuuliga ei liigutaks noolekest, vaid teeks seda mis ma tahan.
Aga mul pole ju sellest kasu, ma ei taha, et hiir liigutaks noolt, tahan, et näiteks vajutaks klahve, nt : vasakule lükates läheks alla vasak nool klaverilt... 8)
Sa kirjuta oma kood mis vastavalt koordinaatidele "vajutab klahve".
Select Case tsükliga arvatavaasti?
hmm...kui sa ütleksid konkreetselt, mis peaks toimuma arvutis, kui saabub signaal sellelt liikumis andurilt arvutisse, oleks võibolla lihtsam soovitada, mida ja kuidas...
porte saab juhtida kõikide eelpool mainitud programmeerimis vahenditega. on ainult vaja teada, milleks ja alles siis tuleb välja see kõige parem vahen ja lahendus...
Comment