Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas saab: võrguketas + filmide vaatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kuidas saab: võrguketas + filmide vaatamine

Kas MKV ja H.264 kah toimivad? Ehk siis tegelikult reaalselt HD formaadid
    Kas arvutist lased mingi proge pealt või rebib see karp otse faile suvalisest võrguallikast?

Võimalik, et see WD karp oligi see teine, mida ma vaatasin. Aga nagu mul alati joppab, siis ma ostan seadmed siis, kui need pole veel massidesse läinud ja suurtootjad pole oma mudelitega välja tulnud.
    Ka võrguketta ostuga oli sama teema: mul oli idee, küsisin paljudest arvutipoodidest ja pea igal pool väideti, et sellist asja pole olemas või nemad pole elus miskit sellist kuulnud-näinud. Kadunud Beestingust igatahes sain oma Buffalo kätte. Oli kallis siis, on praegugi, aga sel ajal Eestis lihtsalt alternatiivi ei olnud. Selle Eminendiga kah sama keiss. Olid juba mõned mängijad saadaval, nt KISS600, aga ükski neist ei mängind Blue-Ray konteinerit.
    viimati muutis kasutaja reuter; 25 March 2010, 15:53.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ootan sellist playerit, mis suudaks üle võrgushare mängida H264 TS digiTV faile.
      EE orjusest vaba!

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitust
        Kas MKV ja H.264 kah toimivad? Ehk siis tegelikult reaalselt HD formaadid
        Kas arvutist lased mingi proge pealt või rebib see karp otse faile suvalisest võrguallikast?
        MKV ja H264 toimivad ilusti. W7 lihtsalt kataloogid väljasheeritud. NASiga pole proovinud, kuna normaalse hinnaga (torrenti kliendiga) pole veel kohanud.
        Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud DVDRW poolt Vaata postitust
          Ootan sellist playerit, mis suudaks üle võrgushare mängida H264 TS digiTV faile.
          Mis tast oodata, kui sellised ammu juba valmis?
          Dune

Popcorn
          About US Cloud Media Sdn. Bhd. was incorporated in 2012 as an entity consolidating the operations of Syabas Technology, bringing Popcorn Hour brand. The history of Syabas Technology can be traced back to 2001, whereby in the early years, the company quickly emerged as an early leader in the

Comment

Esmalt postitatud axsi poolt Vaata postitust
            Kas keegi võiks öelda kas see on võimalik ja kui on siis kuidas.
            Mälukaart buutivaks ja programmiks sms player
            Hinnavaatlus on Eesti suurim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Comment

Minu meediapurgil on torrenti klient küljes. Tavaline NAS on rohkem hoiustamiseks ja kasutusmugavuse ning kiiruse tõstmiseks. Ma kardan, et see meediakonserv ei peaks eriti vastu ja kaotaks kõvasti kiirust, kui 10 klienti sellel korraga küljes ripuks.

Lihtsa ja odava NAS saab ka siit:

Ise pole neid seadmeid katsetanud, aga suurem osa sealt tellitud tränist on suht ok. Muidugi minu kriitikameel on ka sealsete hindadega natuke vastavuses.
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
              X