Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vistaga ühilduv vidoe kaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vistaga ühilduv vidoe kaart

Tervist,

olen siis ka nii loll ja panin vista peale. Xp-ga arvasin, et mul on suht hea video kaart Radeon 9200. Vista aga ütleb, et see ei toeta Direct3D. Mõtlesin siis, et tõmban uued driverid, aga näed.. ei olegi vistale. No sain siis ühe Inno3D FX5500, uurisin netist, et sellele Vista ajurid olemas. On kellelgi kogemust jagada minuga?

Vs: Vistaga ühilduv vidoe kaart

no kindlasti leiad veel neid asju mis ei tööta või töötavad osaliselt, kas mitte see polnudgi selle op systeemi eesmärk? Või miks üldse panid selle vista, mida xp all teha ei saanud? Ehk leiab xp problele rohtu. Ja kui küss on lihtsalt välimuses siis selle saab ka teha väga väga vista sarnaseks ilma lisamata xGb rami ja muud nänni ja kaotamatta prose resurssi. Järgneva 3-4a jooksul garanteerin et vista on siiski logoga "Vist nagu töötaks". Kui vahetuse mõte oli lihtsalt selles et testel on ja mul pole siis selle vastu jh ei saa miski aga kui töötada ka vaja masinaga siis pane xp tagasi ja lahenda to probleem. Mis see vista Lisents muidu ka maksis? XP home oli viimati ostes 2k kanti.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Vista on selline elukas, et viriseb iga asja peale. Minu soovitus - Viska Vista välja ja pane vana hea XP tagasi.

Comment

Ega jah, panin veel lisa mälu, et vista üldse peale saaks. Aga vista jaoks 512mb on ikka liiga vähe. Litsents maksab desknotes 2890.-
        Ega vistal ja xp-l muud vahet vist ei olegi, et xp töötavad kõik asjad ilusti.. Aga miks vista peale panin.. mõtlesin, et võiks ajaga kaasa minna, aga silm nähtavasti peab vista alguses ajaga kaasa minema. Muideks uus office on ka samasugune saast

Comment

Eks vistat ikka kiruvad, kes seda vanarauale peale tahavad ajada.
          Endal jookseb Vista Core Duo protsessoriga arvutis ja pole midagi ette heita. Ei ütleks et ressursse õgib vms, pigem on resursi kasutust optimeeritud.

Alguses XP-d ka kiruti et eXtra Pask jne, kui hakati vanale Celeron 300-le peale ajama millel alla 128 MB mälu. Praegu kasutavad kõik.
          viimati muutis kasutaja martinr112; 26 m 2008, 21:44.

Comment

Palju siis see Vista nõuab arvutilt ressursse? Proset, mälu, graafikat ja kõvaketast. Plaanis endale ka Vista peale lasta Plaanis Vista Ulitmate
            Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Protsessor peaks olema alates Core Duo
              Mul on 1GB mälu, keskmise netisurfamisega on 600MB kasutuses. Mälu plaanis juurde osta.
              Video peaks olema uuema ajastu oma millel uue DirectX toed. (Core Duo emaplaadile saabki ainult PCI-express videokaarti panna)
              Mul on Geforce 7300GS, mis on väga odav kaart. Poes tutikas 350.- kasutatud peast saab paari sotiga. See kaart muidu püss, ainult 3D gaming performance kehv.

Comment

endall on cpu p4 prescott 3Ghz, 2,5GB rami, 8600gt 512 MB videokaart.
                tahtsin ka ajaga kaasa minna ja asja ära proovida. õnneks oli mõistus nii kodus et ei ostnud litsentsi, vaid oli piratud vista ultimate. mõni sõna: oli peal ja ei meeldinud. vb jäi kiirus minu vana protsessori ja 533mhz ram'i taha aga väga mõttetu oli küll minu jaoks. peale videokaardi driverite installi oli asi ikka selline ujuv ja mitte nii kiire/järsk. xp'l on peal praegu uus välimus, ikoonide ja kõiga jamaga, mõttetutel asjadel on kraanid kinni keeratud. kinnipanemisel arvuti hibernate ja platvormi laeb sisselülitusel üles 3 sekundiga. ja üldse on xp'ga asi sigakiire, tõesti ei näe veel vistal mõtet, kuid kindel on see et kunagi tuleb ka aeg mil peab minema vistale üle.

tegelikult on levinud väärarvamus et vista on väga bugine, kui on ikka norm arvuti, pole mingit probleemi. kindlasti on xp stabiilsem, kuna see juba 7 aastane, näinud samuti palju parandustõid.

Comment

rüpemasinate aku kestus kipub kangesti Vista kahjuks olema. ise Vistat vähe näppind, aga head muljet saanud ei ole. bling-bling on funksionaalsust kahandanud. palju värvilisi vidinaid, pubekale ilmselt hea, aga minu jaoks sama, nagu 50kW mootoriga (esiveolisele) autole topelt väljalasketorude, antitiiva jms paigaldamine: ballast, mis jõudluse lisamise asemel, seda piirama hakkab.
                  endal kasutuses XP läpparil ja seegi vaid seepärast, et selle litsentsiga asi ostetud sai. lauamasinal siiski 2k kasutuses ja uuendamise mõtteid veel tekkind ei ole. paaris masinas ruumi ja ökonoomsuse pärast isegi 98 alussüsteemina kasutuses ja on seegi stabiilne. ju sõltub ikka rohkem kasutamisest...
                  9200 ei ole tegelikult hea kaart kunagi olnudki. Vista kasutamine toob lihtsalt need puudujäägid teravamalt esile. mõnede tugifunksioonide puudumine samas ei pruugi halvata normaalset arvutikasutust, küll aga võivad need (s)op(p)süsteem talitust häirida
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Sai proovitud XP teemat, Vista. Jäin rahule aga vahel viskas see teema juba arvuti kokku, sestap ei olegi enam soovi Vistat peale panna. Kui keegi tahab Vista teemat siis võib küsida. :d
                    Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Mis on vanaraud? Ega 1GHz prose on juba VÄGA saast, eks? Sellega ei saa isegi mängida (või vistat jooksutada). Samas minul on PIII 1.5GHZ, 1GB RAM (DELL-i kläpa) ja XP jookseb nagu ludiseb. Okei, tegelikult jooksis sama hästi ka vanal 500MHz läpal. Confimise asi. Miks ma peaks arvutit uuendama ainult selle pärast, et mul vana ei suuda isegi puhtalt OP-süsteemi jooksutada? Selline meil tänapäeva mentaliteet ongi-kui arvuti on 2 aastat vana, siis ta PEAB juba saast olema.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
                        Mis on vanaraud? Ega 1GHz prose on juba VÄGA saast, eks? Sellega ei saa isegi mängida (või vistat jooksutada). Samas minul on PIII 1.5GHZ, 1GB RAM (DELL-i kläpa) ja XP jookseb nagu ludiseb. Okei, tegelikult jooksis sama hästi ka vanal 500MHz läpal. Confimise asi. Miks ma peaks arvutit uuendama ainult selle pärast, et mul vana ei suuda isegi puhtalt OP-süsteemi jooksutada? Selline meil tänapäeva mentaliteet ongi-kui arvuti on 2 aastat vana, siis ta PEAB juba saast olema.
                        täiesti nõus.

Muideks vista miinimum prose pn P3 800MHz... mul on 2.4 ja ainult vahemälu jääb väheseks.

martinr112 jutust jääb mulje, et tema masin on bmw.. ehk siis teistesse pole mõttet üldse benssu osta..

Comment

Ega vägisi ei pea nüüd siis vista jaoks arvutit ostma.
                          Üle minnes P4 platvormilt Core peale sai palju eeliseid:
                          * Core on energiasäästlikum, praegu peal ainult kaasasolnud jahutus ning emaplaat toetab ventika kiiruse reguleerimist, ventikas käib sisuliselt tühikäigul. Prosel kasusel ka speedstep mis alandab prose kiirust vastavalt kasutusele. Isegi superpi jooksutamisega ei tõmmand ventikat pöördesse.
                          Pentiumile pidi peale aretama igast suuri radikaid jms et vaikust saada.

*Suurem jõudlus. Näiteks 300lk skännitud pdf skrollimine läheb ludinal, sisuliselt üldse ei haki. Samuti igast videofailidega mässamine käib ludinal.

Peale uue arvuti kokkupanekut sai kah nalja pärast vistat proovitud kuid juba kuu aega peal.

Ise kasutan ka 1,2GHz läpakat igapäevatöös XP-ga ja ei plaani "vista jaoks uut osta"

Comment

Esmalt postitatud martinr112 poolt
                            Ega vägisi ei pea nüüd siis vista jaoks arvutit ostma.
                            Üle minnes P4 platvormilt Core peale sai palju eeliseid:
                            * Core on energiasäästlikum, praegu peal ainult kaasasolnud jahutus ning emaplaat toetab ventika kiiruse reguleerimist, ventikas käib sisuliselt tühikäigul. Prosel kasusel ka speedstep mis alandab prose kiirust vastavalt kasutusele. Isegi superpi jooksutamisega ei tõmmand ventikat pöördesse.
                            Pentiumile pidi peale aretama igast suuri radikaid jms et vaikust saada.

*Suurem jõudlus. Näiteks 300lk skännitud pdf skrollimine läheb ludinal, sisuliselt üldse ei haki. Samuti igast videofailidega mässamine käib ludinal.

Peale uue arvuti kokkupanekut sai kah nalja pärast vistat proovitud kuid juba kuu aega peal.

Ise kasutan ka 1,2GHz läpakat igapäevatöös XP-ga ja ei plaani "vista jaoks uut osta"
                            Mul oli enne 1.7, vahetasin 2.4 vastu välja ja jahutuse jätsin samaks. Ei lähe kuumaks ka.. Energia säästlukus? palju ta ikka vähem elektrit sööb.. 0.1W? Ainuke hea on speedstep.

Comment

Ise pooldan ka peale op süsteemi muu jooksutamist ka, pole see core duo mingi eriline asi, pii arvutab kiiremini aga kui läheb töö tegemiseks on asi koomas. Tööjuures on üks 2G mälu, ull püss. kodus athlon64 @ 2G. veic üle 1G mälu(veel vana DDR), grafka lahja 9250, selle taga 2 molu. Xilinx ise võrdlus oli 15min compile püssi peal ja 11min kodus. Sama LabView kasutamisel. Muidugi ei saa võrrelda Xilinx ISE kasutamist linuxi all kus kogu 64 bitti kasutuses, seal aeg alla minuti. Muide võrrelge zippimis kiirust erinevate op systeemide all, ja saate hea ülevaate milline on halvim. Pingviini kasutan ise backupi ja suurte andmemahtude liigutamiseks ja pakkimiseks kuna seal asi väga kiire.Püsivalt ei kasuta kuna kõike tarkvara mida vajan pole ja kui on analoogi siis kindlast käsurea põhine mis üldse ei sobi.Kaalusin siin xp jooksutamist pingviini all aga ei oska/viitsi seadistada 2 molu.
                              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                              X