Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mozilla FF 3.0 eemaldamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mozilla FF 3.0 eemaldamine

Õhtast!
    Tegin rumala liigutuse ja lasin TuliRebasel installida brauseri uue versiooni. Vaatasin...ei taha. Kas keegi oskab soovitada, kuidas eelnevat versiooni taastada?

Tähh!

/Felch

PS. Küsisin tegijatelt samuti aga nad vist hetkel magavad peatäit välja....
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Vs: Mozilla FF 3.0 eemaldamine

Õigesti teed, et ei taha.
    Mina ka ei taha.

Mis versioon Sul enne 3-ndat oli?

Vana versiooni installika saab kätte, kui versiooni ütled.
    Enne eemaldad uue versiooni täiesti ja siis installid vana.

PS. Tegija ei pruugi selle küssa puhul vastata. Nad tahavad, et uut kasutaksid.

Comment

Aga mis teile selles 3 versioonis ei meeldi siis et ei taha. Mul pole selle vastu midagi. Ühes arvutis on teises mitte aga teises pole lihtsalt viitsinud panna kuna seda pilli iga päev ei kasuta.

Comment

Ausalt öeldes ei teagi eelmise versiooni numbrit. See eelmine noh.. Töö masinast saan järgi vaadata. Kahjuks olen seni uuendanud proge enda uuendaja abil. Muidu saaks lihtsalt installika uuesti käivitada.
        Uus FF on aeglane, kujundus on naljakas. Aadresiriba mälu näitab mõnda saiti mitu korda, sisuliselt on see osa progest ära rikutud. Bookmärgid on sama segamini, kui eelmisteski versioonides. Ainus võimalus nimekirja sorteerituna näha on kasutada Manage bookmarks käsku.
        Ja üldse on kogu kujundus kuidagi teletupsulik ja läheneb IE omale. Maitse asi, mulle ei meeldi.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Leidsingi: http://releases.mozilla.org/pub/mozi...efox/releases/

Comment

Miks FF3 ei meeldi?

Kas kellelgi peale minu on ka tekkinud anomaaliad Thunderbirdi misiganes versiooni ja FF3ga?

Mul läks FF3ga tormilind segi ja blokkis iga nurga pealt.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt
              Miks FF3 ei meeldi?
              Mul läks FF3ga tormilind segi ja blokkis iga nurga pealt.
              Seda ei juhtunud. Küll aga oskas TormiLind teatud saladuslikel põhjustel peale uuendust kogu mailboxi tühjaks teha. Mingi eelnev versioon. Mitte ainult minul...

PS. Neti otsing näitas et ma pole ainus vana versiooni taganutja

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                Küll aga oskas TormiLind teatud saladuslikel põhjustel peale uuendust kogu mailboxi tühjaks teha.
                See oligi blokkimine nr.1 . Mingi jura oli veel, aga see oli jah asi, mis närvid ära näris.

Ja veel, kes vanu versioone ihkavad, siis: http://oldversion.com/program.php?n=firefox
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Mul veidral kombel suudab FF3 aeg-ajalt helikaardi mikseri ära kaotada niiet win-i kolksud ja klõpsud töötavad aga tõsisematele helidele ja volume controllile ütleb "No audio device found...". Polegi leiutanud mis loogika järgi asi toimib.

Teiseks vahel (ca iga 10. käivitamine) suudab ennast kooma tõmmata - röövib kogu vaba mälu ja prose kasutuse, aitab ainult taskman ja End Task.

ID-kaarti pole sellega tööle saanud

Ülejäänud puhkudel liigub suht soravalt võrreldes IE-ga, nagu FF ikka, järjehoidjad tulid vanast FFist kaasa nii nagu nad seal olid.

Ootan juba kiirelt FF3-e järgmist versiooni, kus vead oleks parandatud.
                  k.

Comment

Huvitav, eelkirjeldatud hädasid pole ühtegi esinenud. Ka ID-kaart töötab probleemideta. Üks veidrus küll on: varem külastamata lehti näitab liiga suurelt. FF 3.0.
                    Aga muidu meeldib. Tundub kiirem ja mäluga ei larista.

Comment

SAma positiivne kogemus, ID kaarti ei saanud tööle enne kui versioon 3ga, sel versioon 3-l on veel 2 versiooni, goole mõtetuseribaga ja ilma, seda ilma selleta otsisin ka ikka tükk aega. Tundub et uute sisse integreeritud raskelt see. versioon 3.0.1. Vahel harva olen tähendanud hetkelisi suuri prose kasutusi kui nii 20+ lehte lahti aga see viga oli vana versiooniga ka. Miskipärast ei tööta adobe hästi, vahepeal lihtsalt külmab, juba mingist vanemast versioonist saati, mul adobe reader 7. Katsetasin uut ka ja siis kõik uimas kui ainult 4-5 pdfi korraga lahti.
                      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Adobega olen samuti probleeme täheldanud ja samuti ka eelmiste versioonidega. Faili salvestamisel brauseri kaudu jääb masin vahest pikalt ootama kui tahad valida salvestamise kataloogi. Kui nõustud pakutud My Documentsiga, toimib küll !??? See käib küll närvidele.

Comment

just, ja veel selline asi et kui tahad võtta kuskilt textist copy ja mõni pdf lahti siis copy ei toimi, parema klikiga hall. FF3-ga pole täheldanud aga varem oli küll enamasti aitas restart. Kuigi uue FF-ga tundub et see tukkuma jäämine on vähenenud. Tundub et viimasel ajal kõik iluvidinate peal väljas ja selle kasutaja mugavuse, aga keegi ei saa aru et kui need tõmbavad masina kooma siis muudab see mugavuse hoopis ebameeldivaks. Testiakse asju 1 aknaga tavaliselt ja lisa protsesse ei käi. Võiks aga hoopis olla mingi ulme number mida keegi kindlalt ei kasuta, näiteks adobe võiks testida 100pdf-i korraga avatuna hoidmisel kiirust kusjuures taustas käib veel office, ja paar muud standard kontori proget. Tundub et nii mingi asi rohkem kasutamist leiab tahab keegi teenida ja keevitatakse hunnik sodi külge ja rikutakse asi ära.
                          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

PDF Download plugin aitab kõvasti pdf-de vaatamise/salvestamise juures! Ja Adobe-st parem üldse hoiduda... FoxitReader tunduvalt kiirem ja säästlikum.

Comment

FF3 pole häda miskit. ID kaart töötab probleemideta (2.0.x.x alates), Adobe Reader't ei maksa pidevalt uuendada (7.x täiesti piisav), uus aadressiriba on üks parimaid mis tehtud.
                              Ainuke asi mis häirib on see, et FF3 läbisaamine Flash failidega on suht kehva - Delfi reklaamid pangestavad teda suht-koht tihti. Raviks aitas, kui Flash Player 10.x BETA paigaldada.

Comment

Working...
                              X