Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hoiatus Dual Layer DVD kasutajatele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Hoiatus Dual Layer DVD kasutajatele

Tegemist polegi ju DVD+RW-ga vaid DVD+R ja ma arvan et kui 25 eegased ei tööta siis ammugi ei tööta need 15.- eegased, ma ei salvesta filme sinna, sellekst võib neid säästukaid ka osta, ma aga tahan vb 3a pärast veel midagi otsida sealt pealt. Ja vahel läheb võibolla vaja kogu 200G nänni kui midagi juhtub. Siis pole enam vahet kas toorik maksab 15 või 50, data omab palju rohkem väärtust.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

tirisin uue firmware ja igast errorid kadusid, hakkab juba tekkima kahtlus et draiv lihtsalt ei toetanud seda plaati, ja uuesti viga, ehk keegi oskab öelda antud info põhjal kas on siiski DVD viga või on tõesti mu rom aegunug.
      Unustasin kiiruse ka muuta 4 peale aga ei ei tohiks case olla.
      Lisatud failid
      viimati muutis kasutaja murphy; 12 September 2008, 15:42.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

nüüd 4x test,mida need piigid peaks tähendama? igal juhul DVD peal on selle koha peal tühjad augud samuti, huvitav oli sama nähtus et buffer level tõmbleb samuti üles alla(10-90%vahel) teiste DVD-dega ei ole seda täheldanud
        Lisatud failid
        viimati muutis kasutaja murphy; 12 September 2008, 16:00.

Comment

Tähtsate andmete arhiveerimiseks oleks kindlam kasutada single layer plaate arvan mina.
          EE orjusest vaba!

Comment

Ja seda ma nüüd tegin 16h jutti krjutamist

Comment

vägisi tundub, et peab enda plaane teistele ka tutvustama.
              mul plaan peamiselt mugavuse pärast soetada endale RAID-5 toega võrguketas, mis siis toimiks peamiselt failiserverina, aga vajadusel ka backupi asukohana. hea on see, et 4,st kettast saab kasutada 3 ketta mahtu(4x500GB=1,5TB)tõenäosus, et 4-st kettast 2 samal ajal loobuvad on suht pisike, ühe ketta koolemisel aga säilivad andmed ja ketta asendamisel suudab selline massiiv ise ka ketta kasutusele võtta, et taastuks kettamassiivi kiirus ja andmekaitse(valmisolek mingi ketta suremiseks).
              puuduseks on paraku hind, mis ka jänkistanist tellides kipub 10kEEK ligi, aga eelpool juba mainiti, et andmed on olulised...
              odavam lahendus on ketta peegeldamine ehk siis 2 samasugust ketast jooksevad koos ja kogu info on mõlemal kettal samaaegselt olemas. puuduseks on ruumi ebaeffektiivne kasutus ja ketta kirjutuskiiruse aeglus, lugemine on aga kiirem, kui üksikul kettal. plussiks on kindlasti hind. praeguseks peaks 2x500GB Eestiski vist all 3k kätte saama. andmete kaitstus on sel puhul aga maksimaalne.

endal lähevad kirjutamisse peamiselt pildid ja sedagi rohkem arhiveerimise eesmärgil
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

reuter, raid-i kõrval tasub kaaluda ka opensolaris + samba + zfs: töötab justkui raid, samas kui kaobki rohkem kettaid massiivist kui liiasus ette näeb, kaob ligipääs ainult tõesti kadunud failidele. Netis on isegi müügil vastav softikomplekt algajale, kahjuks viide kadunud mälust.
                If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Saamaks teada kas drive ise on kuidagi vigaseks jäänud 1,5 aastaga tuleb võtta mõni originaaldvd ning seda testida. Kui ikka originaal samuti näkku loobib siis kahjuks pole head loota.
                  Neci AD7173A on silmapaistvalt hea kirjutaja, kuid kahjuks samavõrra halb lugeja. Seepärast kui muud lugejat pole siis selle draiviga ei tasu kiiremalt kui 1x lugeda - ka siis on vead 20-30% suuremad kui tegelikult, samas üldpilt hakkab enamvähem olema sarnane nagu paremate lugejatega (kui lugeda 1x kiirusel).
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Working...
                  X