Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sound blaster 5,1 digital

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sound blaster 5,1 digital

kellegil on sellinne helikaart? kui on...oleks ühtteist küsida :-/ :-/ :-/
    mida sa lohh vahid

Hetkel ei ole aga oma küsimuse võiksid ju siiski postitada - äkki keegi on sellise probleemiga kokku puutunud

Comment

sesuur et see kradi center ja subwoofri auk äi mölla..aint esi ja taga kõllid mängivad...supaka ja centri august vaikus, proovisin algul orig driveritega,sama jama...ja olen igasuguseid teisigi pand..ikke sama..hetkel on kx audio driverid...selle hea soft jne jne kaasas...center häste vaikset heli teeb, a see väga väga vaikne,subwofri pool ikke vaikne
      olen proving igast stuffi ja mooduseid...vaat äi tööta kõik 5.1 värk > >
      mida sa lohh vahid

Comment

mul soundblaster EXTIGY  :
        aga kõlarite konf äkki kuskilt nii, et on kvadrofooniline? 4.0 ühesõnaga :-/

millal üldse probleem esineb? ja infot on vähe, et midagi kindlat öelda või spekuleerida :P
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

koguaeg...kusagilt nagu äi saa panna 5.1 peale kah :-/
          oskab keegi üelda.soovitada,teha drivereid v häkkida nii et asi oleks koguaeg 5.1..st kõik augud miz peavad olema töötama st heli andma,töötavad
          mida sa lohh vahid

Comment

kas sul ongi üldse 5.1 materjal, mida mängid
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

miz 5.1 materjal...ta peaks siis kah ju 5.1 olema kui winampis musa kuulan jne...
              mida sa lohh vahid

Comment

miz 5.1 materjal...ta peaks siis kah ju 5.1 olema kui winampis musa kuulan jne...
                proovi seda faili http://www.hot.ee/ihvike/AC3TEST.VOB ja kirjuta siis uuesti, kas tuleb keskelt midagi, SEST kui sul on kaks kanalit, siis ta ise ei tee seda 5.1-ks vaid sa pead teda ikka sundima, seda kanalite upmiximisega
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kellegil on sellinne helikaart?
                  Mul on... 2 nädalt umbes.
                  Kõigetavalisem mp3 lärmab kõikides kanalites (kui on nii sätingud).
                  oskab keegi üelda.soovitada,teha drivereid v häkkida nii et asi oleks koguaeg 5.1..st kõik augud miz peavad olema töötama st heli andma,töötavad
                  Ma installisin lihtsalt need draiverid, mis plaadiga kaasta tulid... paistid samauued kui uusimad kodulehel.
                  Settinguid saab ikka muuta muuta "Cretive Surround Mixer". Minuarust väga hea setting on seal (advanced mode->settings), et subwooferi crossover frequency-t saab muuta - mingit endaaretatud filtrit pole vaja ehitada.

Comment

äkki tuleb kaardi enda peal mõni jumper ümber tõsta? minu 5.1 kaardil (Sweex) oli igatahes peal mingi, millega sai valida, kas tuleb keskmist/supakat või mitte
                    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

SB Live! Digitali probleem XP ja keskmise kõlariga:
                      Kekmine kõlar ei tööta...bassi omas pole kindel..st. ei mäleta.
                      Minu lahendus:
                      Creative Play Center käima. Seal pressi Ctrl+N ja vali ON. Siis peaks töötama. Creative foorumites oli ka sellest juttu.

Comment

Working...
                      X