Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IBM läppari peidetud partitsiooni taastamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IBM läppari peidetud partitsiooni taastamine

oman isendit X60s. kõik veel toimib suht korralikult, aga nüüd on mul see peidetud partitsioon, kus kogu IBM soft peal(ka Windows), nähtaval. sai nimelt ühte välist ketast tagasi elule toodud. selleks kasutasin Partition Doctor nimelist softijuppi(tubli soft muidu) paraku sai suures tabeli taastamise tuhinas ka oma kettalt leitud "vea" parandamisele jaatavalt vastatud.
    andmed on kettal kõik endiselt olemas, paraku seda partitsiooni näen nüüd mina, aga käivitamisel ThinkVantage süsteem seda ei leia. ma arvan, et see "parandamine" muutis failisüsteemi(FAT32) staatust ja sellega tegi selle masinale endale nähtamatuks. äkki on kellelgi kogemusi ja oskab aidata. plaanis oli mingi aeg nagunii puhtale süsteemiga katseta, aga eelnevalt kettast image teha. paraku image tegemine hetkel on mõttetuks muutunud...
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Vs: IBM läppari peidetud partitsiooni taastamine

http://www.ranish.com/part/
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mul sarnane läpakas, X61s vistaga, saan ehk võrdleval uurimisel kaasa aidata. Tõenäoliselt oli partitsiooni tüüp vms. vale.

Vanasti tegi süsteemi taastamise ketta pealt installeerimisel ka selle peidetud partitsiooni uuesti (proovitud R50e peal). Süsteemi taastamise kettaid tasub küsida müüja käest, mina tegin need ise (sest thinkvantage toimis).
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

http://www.thinkwiki.org/wiki/Rescue_and_Recovery

Comment

Working...
        X