Nii palju, kui olen täheldanud, on 7800GT mälukiipide peal termopadjakesed. Olen mõnes kohas näinud müügil, aga ei tea millised sobiksid sellele kaardile ..
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kuskohast saaks eestisiseselt osta/tellida 7800GT-le Thermal Pade
Collapse
X
-
Vs: Kuskohast saaks eestisiseselt osta/tellida 7800GT-le Thermal Pade
pastat ei taha panna? võid ka liimida, aga siis on see ilmselt ka viimane jahutus, mis sinna peale paned.
pasta valikul soovitan hõbedasisaldusega materjalide kasuks otsustada. väga ahi see kaart ei ole, seega ei pea mingit ulmekallist panema
-
mis tiheduse?
see, et nVidia kiibid pealt tiba kumerad, on ammu teada. siiani on pastaga hästi hakkama saadud ja pasta just ongi selleks, et täita pisikesed tühimikud kahe pinna vahel. õhu eemaldamine ja asendamine hõbedaga, tagabki soojusjuhtivuse
Comment
-
Esmalt postitatud reuter pooltmis tiheduse?
see, et nVidia kiibid pealt tiba kumerad, on ammu teada. siiani on pastaga hästi hakkama saadud ja pasta just ongi selleks, et täita pisikesed tühimikud kahe pinna vahel. õhu eemaldamine ja asendamine hõbedaga, tagabki soojusjuhtivuse
Comment
-
Aga kas see paari millimeetri täitmine ac5-ga tasuks ära ? Seda tean, et pasta tagab parema soojuvusjuhtivuse, kuid välismaa foorumites seda ideed eriti ei pooldada..
Samas pole ma eraldi teemat näinud 7800GT termopadjakeste väljavahetamise pasta vastu ..
Comment
-
Esmalt postitatud J0hnZ pooltAga kas see paari millimeetri täitmine ac5-ga tasuks ära ? Seda tean, et pasta tagab parema soojuvusjuhtivuse, kuid välismaa foorumites seda ideed eriti ei pooldada..
Samas pole ma eraldi teemat näinud 7800GT termopadjakeste väljavahetamise pasta vastu ..
Comment
-
Esmalt postitatud J0hnZ pooltEhk oskaks keegi juba ordist/arvutikeskusest 3dclub 7800GT-le jahutit soovitada ? Ega nendega ei tule thermal pade kaasa ?
Soovitaksin seda. Selle puhul ei ole vaja termopatju ning jahutus saab olema tunduvalt parem olles samas tunduvalt vaiksem.viimati muutis kasutaja Ragnar74; 15 September 2008, 22:46.
Comment
Comment