Kas kellelgi on kogemust 64 bitti xp proga, mõtlesin et mis 64 bitti niisama seisab, kasutaks teise ära ja ostaks 64 bitise lisensi, tekib aga küss kas kõik asjad jooksevad 64 all ka normaalselt või peab ainult xp64 jaoks mõeldud proged. kunagi pakkus MS ka trialit proovimiseks aga enam ei saa tõmmata. Sest miski kala peab ometi olema et enamus kasutajaid 32 biti ossi peal kuigi 64 bitised masinad.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
XPpro versus XP64pro
Collapse
X
-
Vs: XPpro versus XP64pro
See oli aastal 2004 kui WinXP 64bit proovitud sai. Siis ei olnud õiget Gbit LAN ja audiodraiverit, aga tööle läks kui lisasin PCI võrgukaardi. Audioga probleem vist jäigi. Aga kiiruse kohta mäletan, et AMD64 3000+ prosega Win Explorer hüppas nagu kits.
Aga kui rakendusproged on 32bit, siis milleks 64 opsüsteemi?
64bit masin saab kenasti hakkama ka 32bit rakendustega, nagu 32 bit saab hakkama ka vana 16bit-iga (kui vaja).
Comment
-
oma masinas ei ole sellist asja kasutanud, aga sõbra masinas oli ja mingi aeg me jagasime seda masinat. 64bit tundub vähemalt kiirem ja optimeeritus oleks nagu parem, paraku tarkvara sel ajal nappis ja suht palju asju jäi seetõttu tegematta - see ka põhjus, miks 32bitile sai tagasi kolitud
Comment
-
point oli selles et enamus programme mida kasutan on 64 versioonis ka olemas, driveritega ma ei tea, raske usukuda et tootja disainib emme 64 bitise prose jaoks ja drivereid kaasa ei pane.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
driveriprobleeme enam olla eriti ei tohiks. asi piisavalt kaua tootmises olnud. kui mul sõber kasutas, ka siis ei olnud selliseid muresid lihtsalt ta ei saand piisavalt mänge jms rakendusi selle 64bit süsteemiga kasutada
ma pean vaatama, mul vist isegi oli 30 päevane registreerimatu versioon kuskil testimeiseks olemas
Comment
-
64 annab mu arust juurde kui soft on 64 jaoks compiletud kõik floating point arvutamised peaksid 2x kiiremaks minema, eks jh enne katsetan ära kui papi maksan MS pakkus kiski aeg vahetada ju 32 lisentsi vastu aga tagasi vahetada ei saanud, said põrssa kotis.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Esmalt postitatud murphy poolt64 annab mu arust juurde kui soft on 64 jaoks compiletud kõik floating point arvutamised peaksid 2x kiiremaks minemaIf you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Esmalt postitatud andreie pooltEi usku, sest ei näe mingit põhjust, miks peaks kiiremaks minema. Ega sa ometi valesti ei mäleta?
Comment
-
leidsin vastuse
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=242891
testitud erinevaid osse
edit: http://www.imagebam.com/image/9786675364575
vähe detailsem, ja tundub et 64 bitti on üld juhul paremviimati muutis kasutaja murphy; 17 September 2008, 21:32.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
Comment
-
Nii sain siis proovimiseks ühe sp1 versiooni välja kaevatud, nagu ikka sel omad puudused, esimee pdate tirimis katsega sain ussi kaela, õnneks on 64 tiba parem, 54 ja 32 bitti aplikatsioonid eraldi, usse keegi eriti 64 jaoks ei kirjuta ja seega kui midagi toimub paned 32 bitti simulaatori servici kinn ja otsid pahategelase yles. Driverid olid kõik olemas, ainuke kala on et MS väidab et ta 64 jaoks ei paku messengeri. Üritan updated kuni viimase pakini kätte saada(see vinduwsi lisentsi majandaja jura läheb küll ka peale aga katsetamiseks on sel piisavalt pikk aeg) Kiiruse koha pealt ütlen niipalju et kõik mis on 64 on sigakiire, kõik 32 bitti asjad on umbes 2x aeglasemad, boot ime on sama installitud nodiga 64-l umbes 10s win deskdopini ja 32-l pea minut. Samuti ei osak sygate home firewall midagi peale hakata dubleeritud süsteemiga, seega uus tulemüür ka vaja kuskilt kaevata.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
Comment
Comment