Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2xPCMCIA?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2xPCMCIA?

Tere, Kindlasti on paljudel olemas läpakad millel on olemas selline koht nagu pcmcia pesa. Mõnedel (mul ka) on neid kaks tükki ühes pcmcia augus, kuhu peaks reeglikohaselt saama ühendada kaks kaarti (usb, wlan, bluetooth...).

Tekib küsimus, et kudas sinna pesasse kaks kaarti korraga mahub, kui kõikidel kaartidel on need niiöelda pead, mis välja ulatuvad palju paksemad.

Ma olen sellel alal küll võhik, aga kas see tähendab et 2xpcmcia=1xpcmcia või on olemas ka õhukesi kaarte mis sinna pcmcia pesasse käivad või kas neid kaarte tohib ka teist pidi sisse panna?
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: 2xPCMCIA?

Kaarte saab panna ainult ühtepidi.

On olemas kaarte küll millel pea ei ole paksem kui kaart ise. Eriti popp oli 3com wifi kaart millel "pea" (antenn) sai kaardi sisse lükata, siis ei pidand kaarti iga kord välja kiskuma.

Mul on näiteks selline võrgukaart millel on pistik juhtme otsas, siis hõivab ainult 1 koha.
    viimati muutis kasutaja martinr112; 17 September 2008, 18:19.

Comment

2xpcmcia=1xpcmcia siis, kui n.ö ka alumine kaart on paksuke. Kui nad asuvad ikka üksteise peal, siis alumine võiks olla õhem ja pealmine paks. Paks on tavaliselt ühise alumisekihiga ja kõrgem pealt. Olen kasutanud üht vana 3COM LANi kaarti, mis täismahus puges pessa ning otsas oli pisike pikergune pesa, kuhu käis üleminek paksule võrgukabla pesale.
      Nt. see on ka üdini õhuke, vähemalt pealevaadates: http://www.nzoczone.com/product_info...oducts_id=6069

Praegu masinal paksuke Linksysi WiFi kaart, kuid õnneks vaja vaid yht kaarti korraga kasutada.

Ja veel: kui kaarti teistpidi pesasse panna ja seda jõuga supportida, teed järgmise teema: Kuidas katkist PCMCIA remontida

EDIT: Krdi Martin ja tema üleklahvi-kiirus :P
      Erilahendused.
      PS või mail.

Comment

Selge, probleem tekkis mul sellega, et mul tekkis idee lisada pesasse kaks kaarti 2xusb 2.0 kaart ja wifi kaart, mida tahaks ikka korraga ka vahest kasutada. vähemalt üks neist kaartidest peaks siis olema õhuke ja ma kahtlen kas selleks saab olla usb kaart. Ma pole veel poest leidnud õhukesi wifi kaarte, eks sellepärast mul see küsimus tekkiski. Pean rohkem ringi vaatama, aga ega ma mingit kallist kaarti ka ostma ei haka, pigem hakan kaarte vahetama, või äkki annab kaardi antenniosa ümber ehitada.
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

WiFid on mitmed ainult tibake paksemad ja sel juhul saab neid alumise kaardina kasutada. mõnda vb nati painutab, aga väga hull asi ei ole.
          tagurpidi pessa lükates lõhkusin mina ära võrkari(topeltpaksus, mis väljapoole arvutit ei ulatanud) küljed ja väänasin kõveraks ühe klemmi pesas. mõlemad sain töökorda, aga võrkaril liikus ühendusklemm tiba paigast ära ja vahel on sisse panemisel probleeme. sellest võib järeldada, et pistik on kaartidel tiba ühe poole suhtes nihkes. tagurpidi oli masinas, et mittekasutamise ajal ta ühendatud ei oleks, paraku kotis läks ilmselt miskit kõva sinna pihta...
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
          X